Tauro Pro Line Syväkosteuttava hoitoaine / maski 400 ml

Loppuunmyyty

Ultra Natural Care Intense Hydrate Moisturising Mask vahvistaa ja syväkosteuttaa niin ihoa kuin karvapeitettäkin. Vahvistaa karvaa ja kirkastaa turkin omaa väriä. Helpottaa käsiteltävyyttä, antaa turkkiin terveen kiillon. Auttaa takkujen selvittelyssä. Syväkosteuttava maski erityisesti valkoiselle ja vaalealle turkille, mutta sopii myös muille.

Rikastettu manteliöljyuutteella. Manteliöljyllä on kosteuttava vaikutus ja se edistää ihon hyvinvointia ja karvan rakennetta. Miellyttävä tuoksu.

Sisältää panthenolia, joka on laajalti ihon-ja hiustenhoitotuotteissa käytetty raaka-aine. Tekee karvasta helposti käsiteltävän ja antaa karvaan tervettä kiiltoa.

Sisältää glyserinia joka on luonnon oma kosteuttaja. Glyserini tunkeutuu syvälle ihoon ja karvaan kosteuttaen ja tehden karvasta elastisen ja kestävä. Vähentää karvanlähtöä.
Suunniteltu valkoisille ja vaaleille karvapeitteille. Taittaa keltaisuutta vahingoittamatta ihoa ja turkkia, tekee valkoisesta väristä loistavan valkoisen luonnollisesti ja ärsyttämättä ihoa. Auttaa optimaalisen pH tasapainon säilymistä iholla. Sopii myös herkkäihoisille lemmikeille. 

EI SISÄLLÄ SLS, PARABEENEJA, MINERAALIÖLJYJÄ EIKÄ SILIKONEJA.


Pakkauskoko: 400ml 

Valmistettu EU:ssa21,50 €
5,38 € / 100 ml