Trimmaan pieniä koiria 

Trimmaan pieniä ja yhteistyökykyisiä koiria. Aggressiivisia koiria en ota trimmattavaksi. 

Trimmaan kotitrimmauksena seuraavat rodut joilla puuttuu alus/pohjavilla: Havanna, Villakoira, Coton de Tulear, Maltankoira, Yorkshireterrieri, Shih Tzu, Lhasa Apso, Bichon Frisé, Bolognese jne

HINTA alk 80 € (sis. pesun, kuivauksen, trimmaus koneella ja saksilla, kynsienleikkuun, korvakarvojen nypinnän)

Trimmaus aikoja löytyy iltaisin ja viikonloppuisin.

Ajanvaraus: päivittäin klo 15-20 numerosta 045-2056000 

Koiran hyvinvointi / Turkinhoito

Turkinhoitorutiini jota kaikki voivat ottaa käyttöön kotonaan.
Mm näitä asioita opetan myös ihan ns "kädestä pitäen" yksityisellä trimmauskurssillani (lue alta lisää).


1. ENNEN PESUA tulisi antaa koiralle kunnon harjauksen ja takunpoiston jos takkuja on. Niitä jos on niin ovat yleensä korvien takana, korvissa, hännässä ja kainaloissa. Monesti myös jaloissa jos pidempi karva. Käytä hyvää takunpoistajaa, harjaa ja viimeisenä kampa.


2. PESUSSA tulisi aina käyttää laadukkaita koiranhoito tuotteita. Pese kahdesti jos turkki on kovin likainen. Varo silmiä! Hoitoaineen/maskin/jätettävän hoitoaineen käyttöä pesun jälkeen varsinkin jos on takkuileva turkki. -Muista aina huuhdella hyvin!


3. KUIVAA TURKKI pyyhkeellä mahdollisimman hyvin. Kuivaaja ei saa olla liian kuuma tai käytä koirille tarkoitettua turkinkuivaajaa, samalla harjaen kun fööni puhaltaa. 


4. KORVAT. Puhdista korvat puhdistusaineella ja pumpulilla. Korvakarvojen poisto, jos tarve. Poistoon kannattaa olla siihen tarvittava puuteri jotta ei satuta koiraa nyppiessäsi karvat irti. 


5. KYNNET jos leikkaa sen 0,5-1 mm kerran viikossa niin ei pääse kynnet kasvamaan liian pitkiksi. Älä koskaan leikkaa liikaa koska siitä voi jäädä trauma koiralle ja sen jälkeen ei ole enää helppoa leikata. Vie koiraa kynsien leikattavaksi jos et itse luota kykyihisi leikata koirasi kynnet.


6. HERKKU voi (ja kannattaa antaa palkinnoksi) jokaisen turkinhoidon jälkeen jotta tämä ei olisi koiralle ikävä juttu vaan koira oppii että se on kiva asia josta aina palkitaan.

Siistimis / trimmaus kurssi

Opi trimmaamaan omaa koiraasi ja säästä rahaa!

Koiran siistiminen ja trimmaaminen tarkoittaa koiran terveydestä huolehtimista. On tärkeää, että jokainen koiranomistaja tietää perusasiat koiran turkista ja sen ylläpidosta.

Tämä kurssi on suunnattu niille joiden koira on trimmattava rotu, ilman alus/pohjavillaa. Sopii myös nuorille koiranpennuille.

Saat mahdollisuuden oppia oman koirasi siistimistä / trimmaamista alusta loppuun saakka jotta voit säästää isosti trimmaus kuluissa.

Yksityinen kurssi: Kurssillani sinun koirasi ja SINÄ olette keskipisteessä. Saat kaiken huomioni ja voit esittää kysymyksiä ilman ryhmän tuomaa painetta. Tutkitusti oppiminen yksityisesti on tehokkaampaa kuin oppiminen ryhmässä!

Minä näytän esimerkkiä ja sinä teet! -Näin opit parhaiten!

Kurssin kesto: n. 4-5  tuntia

Aloitamme keskustelulla koskien koirasi siistimis / trimmaus toiveista.

Koira pestään ja kuivataan, saat pesuun ja kuivaukseen liittyen hyviä vinkkejä.

Käymme läpi koiran siistimistä ja trimmausta. Opit miten turvallisesti käytät trimmauskonetta, saksia jne.

Korvien putsaus ja kynsien leikkuu.

Kurssin hinta: Omistaja + 1 koira: 149 € (Puoliso mukana + 50)

Osallistumiset: s-posti: jpkh.fi@gmail.com tai soittamalla (Ma-su klo 15-20)

Tassuterapia

Koiramme Muru, Molly ja Maya ovat aikuisia, lempeitä ja empaattisia "terapeutteja". He työskentelevät aina yhdessä. Pohjavillan puuttuessa tämän rotuiset koirat kutsutaan yleisesti "ei allergisoiviksi". Koirat nauttivat kontaktista ihmisten kanssa ja heillä on iloinen sekä rauhallinen luonne.

Tassuterapialla on myönteinen vaikutus ihmisen kehityksen eri osa-alueisiin kuten fyysiseen terveyteen, mielenterveyteen sekä sosiaaliseen elämään.

Tassuterapia käytetään mielialan parantamiseksi ja masennuksen torjumiseksi. 

Tassuterapiaa voi kysyä seuraavasti ma-pe klo 15-20 sekä viikonloppuisin klo 11-20.

-Muista ystävää, äitiä / isää jne lahjakortilla niin saavat hekin tassuterapiaa!

Tassuterapian hinta:

Meidän tiloissamme: 60 € / 1,5 tuntia

Teillä (Janne mukana): 60 € / 1,5 tuntia + matkakulut 0,57 € / km

Varaukset: s-postitse jpkh.fi@gmail.com tai soittamalla 045-2056000 (soittoajat päivittäin klo 15-20) -Muista ystävää lahjakortilla!Alla muutama tyytyväinen trimmaus asiakas.