LUKSUS HOITOA PIENILLE SEURAKOIRILLE 

Friends will be friends
Friends will be friends
Ruoka (jota myös omat koiramme syövät) sisältyy hoitojakson hintaan! Miköli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan.
Ruoka (jota myös omat koiramme syövät) sisältyy hoitojakson hintaan! Miköli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan.
Ruoka (jota myös omat koiramme syövät)  sisältyy hoitojakson hintaan! Miköli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan.
Ruoka (jota myös omat koiramme syövät) sisältyy hoitojakson hintaan! Miköli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan.
Friends will be friends
Friends will be friends

Huomioi että otamme valikoidusti hoitoon pieniä seurakoiria jotka täyttävät kaikki alla olevat kriteerit.

Jannen kissahotelli on ensisijaisesti kissoille, mutta otamme myös hoitoon pieniä seurakoiria. Koirien tulisi olla tottuneita kissoihin koska meillä asuu 3 omaa kissaa jotka ovat tottuneita koiriin. Koirat ovat meillä hoitojakson aikana vapaina keskenään, meidän 3 koiran ja 3 kissan kanssa. Olemme täysin häkitön. Meillä koirat eivät kärsi yksinäisyydestä tai eroahdistuksesta. Meille tärkeintä on koiran hyvä olo, terveys ja 100% turvallisuus.

Hotellimme tilat ovat virkaeläinlääkärin tarkastamat, hyväksytyt ja kehutut. 

Hoitoon tulevien koirien kriteerit:

1. Pieni koira meillä painaa maksimi n. 10-15 kiloa ja säkäkorkeus maksimi n. 35 cm. Tätä katsotaan kuitenkin aina koirakohtaisesti. 

2. Kiltit, pienet, sisäsiistit ja terveet seurakoirat jotka tulevat toimeen muiden koirien sekä KISSAN kanssa! Oma urosvyö/narttupöksyt mukaan (tarvittaessa meiltä saa lainaksi).

3. Haluamme olla hyviä naapureita ja tämän takia emme ota hoitoon kovin haukkuherkkiä koiria.

4. Ensisijaisesti emme ota hoitoon leikkaamattomia koiria. (Tästä voimme tehdä poikkeuksia riippuen luonteesta. Nämä katsotaan aina koirakohtaisesti). 

5. Sairasta koiraa (jolla tarttuva tauti) emme ota hoitoon. Lääkkeellä olevaa koiraa voi tuoda hoitoon jos ei ole tarttuva sairaus.

Meille tuleminen: Autoilijalle parkkipaikkoja löytyy joko pihalta tai talon ympäriltä olevilta kaduilta. Helsinki-Vantaa lentoasemalle autolla vain n. 15-20 minuuttia!  Meille pääsee myös kätevästi julkisilla. Bussi nro 74 pysähtyy talon eteen. Juna asemat Malmi ja Tapanila ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tarkat tulo-ohjeet saa varauksen yhteydessä. 

TÄRKEÄÄ! Soita kun olet portilla, tulemme avaamaan! -Älä avaa porttia ominpäin!!!

Sovi hyvissä ajoin ensin tutustumis tapaamisen, ennen ensimmäistä hoitojaksoa. Näin tutustumme koiraasi ja hän tutustuu meihin. Läpäistyään "testin" hänellä on pääsy jo entuudestaan tuttuun paikkaan. Tutustumiskäynnillä näemme koiran suhtautumisen kissaan ja talon omiin koiriin.

Lomaterveiset. Pyynnöstä saat koiran lomaterveiset. Automaattisesti emme lähetä lomaterveisiä hoitojaksolta. 

Kuvagalleriaan TÄSTÄ


HINNAT

1 Päivä (aamusta iltaan) 50 € / koira

1 Vrk (yön yli) 60 € / koira

Saman omistajan seuraava koira -50% normaalista hinnasta.

Hinnat sisältävät myös ne ruoat joita omat koiramme syövät! Mikäli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan!

TOIPILAS LISÄ:  Mikäli koira sairastuu hoitojakson aikana tai tuodaan toipilaana meille hoidettavaksi lisätään toipilas lisä joka on 15%. Tämä lisä kattaa mahdolliset eläinlääkäri matkat yms ja meille hoitajille toipilaan tuomat ylimääräiset työt.

Hoitojakson aikana:

  • Trimmaus alk 70 € (hoitojakson ulkop. alk 80 €)
  • Koiran pesu, kuivaus & kynsien leikkuu alk. 30 €
  • Pelkkä kynsien leikkuu: 10 €
Hinnat sis. 24% alv


TIEDOKSI LEMMIKKIEN OMISTAJILLE.

-Tuothan ja haethan koiraa sovittuna ajankohtana, ei missään nimessä ETUAJASSA tai kovasti myöhässä koska meillä voi olla ruokinta tms menossa. Mikäli myöhästyt, ilmoitathan meille asiasta. KIITOS

Kun saavutte meille, soittakaa! -ÄLKÄÄ AVATKO PORTTIA!

Me tulemme avaamaan! Väliaikainen sisäänkäynti (parkkialueella) joka kuuluu yksityiseen kotiimme on käytössä kunnes virallinen sisäänkäynti otetaan käyttöön.

Koirat voi tuoda meille hoitoon näinä aikoina:

Ma-pe klo 08-10 sekä 14-20, La-su 08-20

Tarkat tuonti ja haku ajat sovitaan aina erikseen, etukäteen ja niissä olisi syytä pysyä. 

-----------------------------

Haluamme hotellin hoidokeille pitää stressittömän ilmapiirin. Tästä syystä toivomme mahdollisimman vähäistä liikennettä sisätiloissa jotka samalla toimivat meidän yksityisenä kotina. Hoitoon tulevat koirat päästämme tutustumaan sisätiloihin heidän tutustumiskäynnillään, mutta ilman omistajia.


Koiran saapuessa hoitoon, mukana tulee olla voimassaoleva todistus rokotesuojasta sekä oma henkilöllisyystodistus.

Rokotussuositus:  Voimassa oleva nelosrokote (rabies, parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja parainfluenssavirus) sekä ajantasalla oleva madotus.

Mukaan hoitojaksolle:

  • Rokotetodistus (rokotteet oltava ajantasalla, myös madotus!) 
  • Herkut, mutta ei luita! Luut voivat aiheuttaa kinaa.
  • Talo tarjoaa ruoan mikäli ruokamme sopii koirallesi. Käytämme Natures Protection White Dogs (proteiinina joko vaaleat kalat tai hyönteiset). Jos tämä ei sovi koirallenne suosittelemme että otatte oman ruuan mukaan. Meillä on tilaa jääkaapissa ja pakastimessa ruokien kylmäsäilytystä varten, sekä mikroaaltouuni, jotta ruokia voidaan tarvittaessa sulattaa tai lämmittää.
  • Tarjoamme myös liharisottoa HÖYSTEENÄ kuivaruoan sekaan.

Kerrothan jo varauksen yhteydessä koiran mahdollisesta lääkityksestä.

Lääkkeiden antaminen sisältyy meillä hintaan! (ei ruiskeita!)

Kuljetukset mahdollisia, kysy!


Lisätietoa / varaukset: 

Lisätietoa & varaukset a.o lomakkeella tai s-postia suoraan os: jpkh.fi@gmail.com

Asiakkaamme voivat myös soittaa palvelunumeroon 045-2056000 (klo 15-20 välisenä aikana)

HUOM! Varausta tehdessäsi tämä sitoo sinut myös sopimus-, peruutus- ja maksamisehtoihimme. Lue ne tarkasti läpi ennen varausta. 

Sopimus-, peruutus- ja maksamisehdot TÄSTÄ

Varmistathan, ettei koiralla ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille.

Teen kirjallisen hoitosopimuksen jokaisen omistajan kanssa


"POP UP" -KOIRAPUISTO & ULKOKAHVILA

Koirapuisto & ulkokahvila ovat avoinna kuivan sään aikana KESKIVIIKKO-iltaisin (15.5.-15.8.2024) klo 18-20.

Puisto on täysin aidattu ja tarkoitettu vain pienille seurakoirille jotka tulevat toimeen muiden pienten koirien kanssa sekä heidän omistajilleen ja ihailjoilleen. 

-Koirapuisto on avoinna vain kuivassa säässä!

-Puistossa käyvien koirien rokotukset tulevat olla ajantasalla. Ne tarkistetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Puistoon ei sallita juoksuisia narttuja.

Meidän rokotussuositus: Voimassa oleva nelosrokote (rabies, parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus). Suosittelemme myös kennelyskä ja parainfluenssavirus rokotteen sekä ajantasalla oleva madotus.

Tarjoilua niin koirille kuin meille kaksijalkaisille. Erilaisia ohjelmia, kilpailuja yms.

HUOM! Puistoa voi muina aikoina vuokrata yksityiskäyttöön, tuntivuokrauksella. Lisätietoa ja hinnan saa kysymällä.