VIIDEN TÄHDEN VIP-PALVELU PIENILLE SEURAKOIRILLE

HUOMIO! Hotellissa kuvataan tänä kesänä tv-sarjaa! Hoitolemmikeillä mahdollisuus päästä mukaan sarjaan. 

Lisätietoa saa kysymällä.


Jannen lemmikkihotelli # 2 aukeaa Orimattilaan syksyllä 2024!

Jannen 5 tähden lemmikkihotelli on ensisijaisesti hotelli kissoille, mutta otamme myös hoitoon pieniä seurakoiria. Asumme tässä "hotellissa" joten kyseessä on erittäin kodinomainen kotihoito. Koirat ovat meillä hoitojakson aikana vapaina keskenään koska olemme täysin häkitön hotelli.

Meillä hoitokoirat eivät kärsi yksinäisyydestä tai eroahdistuksesta kun aina on seuraa. Meille tärkeintä on koiran hyvä olo, terveys ja 100% turvallisuus.

Hotellimme tilat ovat ILMASTOIDUT, virkaeläinlääkärin tarkastamat, hyväksytyt ja kehutut. 

Ilmastoidut tilat!
Ilmastoidut tilat!

Hoitoon tulevien koirien kriteerit:

1. Pieni koira meillä painaa maksimi n. 10-15 kiloa ja säkäkorkeus maksimi n. 35 cm. Tätä katsotaan kuitenkin aina KOIRAKOHTAISESTI. Esim. keskikokoinen kissoja hyväksyvä koira voi myös olla tervetullut meille hoitoon. 

2. Kiltit, pienet, sisäsiistit ja terveet seurakoirat jotka tulevat toimeen muiden koirien sekä mieluiten myös meidän omien KISSOJEMME kanssa! Mikäli koira ei tule toimeen kissojemme kanssa, kissamme voivat sen ajan olla eri tiloissa. Oma urosvyö/narttupöksyt mukaan (tarvittaessa meiltä saa lainaksi).

3. Haluamme olla hyviä naapureita ja tämän takia emme ota hoitoon kovin haukkuherkkiä koiria.

4. Ensisijaisesti emme ota hoitoon leikkaamattomia koiria. Tästä voimme tehdä poikkeuksia riippuen koiran luonteesta. Tämä katsotaan aina KOIRAKOHTAISESTI. 

5. Sairasta koiraa (jolla tarttuva tauti) emme ota hoitoon. Lääkkeellä olevaa koiraa voi tuoda hoitoon jos ei ole tarttuva sairaus.

Meille tuleminen: Autoilijalle parkkipaikkoja löytyy joko pihalta tai talon ympäriltä olevilta kaduilta. Helsinki-Vantaa lentoasemalle autolla vain n. 15-20 minuuttia!  Meille pääsee myös kätevästi julkisilla. Bussi nro 74 pysähtyy talon eteen. Juna asemat Malmi ja Tapanila ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tarkat tulo-ohjeet saa varauksen yhteydessä. Osoitteemme on Vanha Tapanilantie 87, 00730 Hki.


TÄRKEÄÄ! Soita kun olet portilla!

Sovi hyvissä ajoin ensin tutustumis tapaamisen, ennen ensimmäistä hoitojaksoa. Näin tutustumme koiraasi ja hän tutustuu meihin. Läpäistyään "testin" hänellä on pääsy jo entuudestaan tuttuun paikkaan. Tutustumiskäynnillä näemme koiran suhtautumisen kissaan ja talon omiin koiriin.

Lomaterveiset. Pyynnöstä saat koiran lomaterveiset. Automaattisesti emme lähetä lomaterveisiä hoitojaksolta. 

Hotellissa kuvataan tv-sarjaa. Kuvausmateriaalit hoidettavista lemmikeistä voidaan julkaista nettisivuillamme, some kanavillamme ja yrityksemme mainonnassa yms. Kuvausmateriaalien oikeudet sekä käyttö pidätetään. Lemmikkien omistajat eivät tarvitse halutessaan näkyä sarjassa tunnistettavana.

Koirien kuvagalleriaan TÄSTÄ

HINNAT

1 Päivä (aamusta iltaan) 50 € / koira

1 Vrk (yön yli) 60 € / koira

Saman omistajan seuraava koira -50% normaalista hinnasta.

TOIPILAS LISÄ:  Mikäli koira sairastuu hoitojakson aikana tai tuodaan toipilaana meille hoidettavaksi lisätään toipilas lisä joka on 5%. Tämä lisä kattaa mahdolliset eläinlääkäri matkat yms ja meille hoitajille toipilaan tuomat ylimääräiset työt.

Hoitojakson aikana:

  • Trimmaus alk 60 € (hoitojakson ulkop. alk 80 €)
  • Koiran pesu, kuivaus & kynsien leikkuu alk. 30 €
  • Pelkkä kynsien leikkuu: 10 € (hoitojakson ulkop. 15 €)
Hinnat sis. 24% alv


TIEDOKSI KOIRIEN OMISTAJILLE.

-Tuottehan ja haettehan koiraa sovittuna ajankohtana, ei ETUAJASSA tai kovasti myöhässä koska meillä voi olla ruokinta tms menossa. Mikäli myöhästytte, ilmoitattehan meille asiasta puhelimitse, soittamalla. Kiitos.

Kun saavutte meille, soittakaa! Me tulemme avaamaan! Katso video alla!

Koirat voi tuoda meille hoitoon seuraavina aikoina:

Ma-pe klo 08-10 sekä 14-20, La-su 08-20

Tarkat tuonti ja haku ajat sovittava erikseen ja etukäteen. 

-----------------------------

Haluamme hotellin hoidokeille pitää stressittömän ilmapiirin. Tästä syystä toivomme mahdollisimman vähäistä liikennettä sisätiloissa jotka samalla toimivat meidän yksityisenä kotina. Hoitoon tulevat koirat päästämme tutustumaan sisätiloihin heidän tutustumiskäynnillään, mutta ilman omistajia.


Koiran saapuessa hoitoon, mukana tulee olla voimassaoleva todistus rokotesuojasta sekä oma henkilöllisyystodistus.

Rokotussuositus:  Voimassa oleva nelosrokote (rabies, parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja parainfluenssavirus) sekä ajantasalla oleva madotus.

Mukaan hoitojaksolle:

  • Rokotetodistus (rokotteet oltava ajantasalla, myös madotus!) 
  • Herkut, mutta ei luita! Luut voivat aiheuttaa kinaa.
  • Koiran oma ruoka mukaan. Meillä on tilaa jääkaapissa ja pakastimessa ruokien kylmäsäilytystä varten, sekä ruokia voidaan tarvittaessa sulattaa tai lämmittää mikrossa.

Kerrothan varauksen yhteydessä koiran mahdollisesta allergiasta / lääkityksestä.

Lääkkeiden antaminen sisältyy meillä hintaan! (ei ruiskeita!)

Lisätietoa / varaukset: 

Lisätietoa & varaukset voi lähettää a.o lomakkeella tai laittamalla s-postia suoraan os: jpkh.fi@gmail.com

Asiakkaamme voivat myös soittaa palvelunumeroomme 045-2056000 (klo 15-20 välisenä aikana)

HUOM! Varausta tehdessäsi sitoudut myös sopimus-, peruutus- ja maksamisehtoihimme. Lue ne tarkasti läpi ennen varausta. 

Sopimus-, peruutus- ja maksamisehdot TÄSTÄ

Varmistathan, ettei koiralla ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille.

Teen kirjallisen hoitosopimuksen jokaisen omistajan kanssa

Kuljetukset mahdollisia, kysy!

Kesällä kuivat keskiviikot ovat meillä mukavia koirapuisto tapahtumia pienille koirille jotka tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Tervetuloa viihtymään! Katso video alla.