VIIDEN TÄHDEN PALVELU PIENILLE SEURAKOIRILLE

Jannen 5 tähden lemmikkihotelli on ensisijaisesti hotelli kissoille, mutta otamme myös hoitoon pieniä/keskikokoisia seurakoiria. Asumme itse tässä "hotellissa" joten kyseessä on kotihoito. Koirat ovat meillä hoitojakson aikana vapaina keskenään, meidän 3 koiran ja 3 kissan kanssa. Olemme täysin häkitön hotelli. Meillä koirat eivät kärsi yksinäisyydestä tai eroahdistuksesta. Meille tärkeintä on koiran hyvä olo, terveys ja 100% turvallisuus.

Hotellimme tilat ovat virkaeläinlääkärin tarkastamat, hyväksytyt ja kehutut. 

Hoitoon tulevien koirien kriteerit:

1. Pieni koira meillä painaa maksimi n. 10-15 kiloa ja säkäkorkeus maksimi n. 35 cm. Tätä katsotaan kuitenkin aina KOIRAKOHTAISESTI. Esim. keskikokoinen kissoja hyväksyvä koira voi myös olla tervetullut meille hoitoon. 

2. Kiltit, pienet, sisäsiistit ja terveet seurakoirat jotka tulevat toimeen muiden koirien sekä KISSAN kanssa! Oma urosvyö/narttupöksyt mukaan (tarvittaessa meiltä saa lainaksi).

3. Haluamme olla hyviä naapureita ja tämän takia emme ota hoitoon kovin haukkuherkkiä koiria.

4. Ensisijaisesti emme ota hoitoon leikkaamattomia koiria. Tästä voimme tehdä poikkeuksia riippuen koiran luonteesta. Tämä katsotaan aina KOIRAKOHTAISESTI. 

5. Sairasta koiraa (jolla tarttuva tauti) emme ota hoitoon. Lääkkeellä olevaa koiraa voi tuoda hoitoon jos ei ole tarttuva sairaus.

Meille tuleminen: Autoilijalle parkkipaikkoja löytyy joko pihalta tai talon ympäriltä olevilta kaduilta. Helsinki-Vantaa lentoasemalle autolla vain n. 15-20 minuuttia!  Meille pääsee myös kätevästi julkisilla. Bussi nro 74 pysähtyy talon eteen. Juna asemat Malmi ja Tapanila ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tarkat tulo-ohjeet saa varauksen yhteydessä. Osoitteemme on Vanha Tapanilantie 87, 00730 Hki.


TÄRKEÄÄ! Soita kun olet portilla!

Sovi hyvissä ajoin ensin tutustumis tapaamisen, ennen ensimmäistä hoitojaksoa. Näin tutustumme koiraasi ja hän tutustuu meihin. Läpäistyään "testin" hänellä on pääsy jo entuudestaan tuttuun paikkaan. Tutustumiskäynnillä näemme koiran suhtautumisen kissaan ja talon omiin koiriin.

Lomaterveiset. Pyynnöstä saat koiran lomaterveiset. Automaattisesti emme lähetä lomaterveisiä hoitojaksolta. Kuvia ja videoita hoidettavista lemmikeistä voidaan myös julkaista nettisivuillamme, some kanavillamme ja yrityksemme mainonnassa.

Kuvagalleriaan TÄSTÄ


HINNAT

1 Päivä (aamusta iltaan) 50 € / koira

1 Vrk (yön yli) 60 € / koira

Saman omistajan seuraava koira -50% normaalista hinnasta.

Hinnat sisältävät myös ne ruoat joita omat koiramme syövät! Mikäli koirasi syö erikoisruokaa, tuo oma ruoka mukaan!

TOIPILAS LISÄ:  Mikäli koira sairastuu hoitojakson aikana tai tuodaan toipilaana meille hoidettavaksi lisätään toipilas lisä joka on 5%. Tämä lisä kattaa mahdolliset eläinlääkäri matkat yms ja meille hoitajille toipilaan tuomat ylimääräiset työt.

Hoitojakson aikana:

  • Trimmaus alk 60 € (hoitojakson ulkop. alk 80 €)
  • Koiran pesu, kuivaus & kynsien leikkuu alk. 30 €
  • Pelkkä kynsien leikkuu: 10 € (hoitojakson ulkop. 15 €)
Hinnat sis. 24% alv


TIEDOKSI KOIRIEN OMISTAJILLE.

-Tuottehan ja haettehan koiraa sovittuna ajankohtana, ei missään nimessä ETUAJASSA tai kovasti myöhässä koska meillä voi olla ruokinta tms menossa. Mikäli myöhästytte, ilmoitattehan meille asiasta puhelimitse, soittamalla. Kiitos.

Kun saavutte meille, soittakaa! Me tulemme avaamaan! Katso video alla!

Koirat voi tuoda meille hoitoon seuraavina aikoina:

Ma-pe klo 08-10 sekä 14-20, La-su 08-20

Tarkat tuonti ja haku ajat sovitaan aina erikseen, etukäteen ja niissä olisi syytä pysyä. 

-----------------------------

Haluamme hotellin hoidokeille pitää stressittömän ilmapiirin. Tästä syystä toivomme mahdollisimman vähäistä liikennettä sisätiloissa jotka samalla toimivat meidän yksityisenä kotina. Hoitoon tulevat koirat päästämme tutustumaan sisätiloihin heidän tutustumiskäynnillään, mutta ilman omistajia.


Koiran saapuessa hoitoon, mukana tulee olla voimassaoleva todistus rokotesuojasta sekä oma henkilöllisyystodistus.

Rokotussuositus:  Voimassa oleva nelosrokote (rabies, parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja parainfluenssavirus) sekä ajantasalla oleva madotus.

Mukaan hoitojaksolle:

  • Rokotetodistus (rokotteet oltava ajantasalla, myös madotus!) 
  • Herkut, mutta ei luita! Luut voivat aiheuttaa kinaa.
  • Talo tarjoaa ruoan veloituksetta mikäli ruokamme sopii koirallesi. Kuivaruoka CLINIVET ( kala) tai CLINIVET Adult LIGHT (kana ja tumma riisi). Mikäli koiralla on erikoisruokavalio suosittelemme että otatte oman ruuan mukaan. Meillä on tilaa jääkaapissa ja pakastimessa ruokien kylmäsäilytystä varten, sekä ruokia voidaan tarvittaessa sulattaa tai lämmittää mikrossa.
  • Tarjoamme LYDER koiran märkäruokaa (kana, possu, kalkkuna) kuivaruoan sekaan HÖYSTEENÄ.

Kerrothan varauksen yhteydessä koiran mahdollisesta allergiasta / lääkityksestä.

Lääkkeiden antaminen sisältyy meillä hintaan! (ei ruiskeita!)

Lisätietoa / varaukset: 

Lisätietoa & varaukset voi lähettää a.o lomakkeella tai laittamalla s-postia suoraan os: jpkh.fi@gmail.com

Asiakkaamme voivat myös soittaa palvelunumeroomme 045-2056000 (klo 15-20 välisenä aikana)

HUOM! Varausta tehdessäsi sitoudut myös sopimus-, peruutus- ja maksamisehtoihimme. Lue ne tarkasti läpi ennen varausta. 

Sopimus-, peruutus- ja maksamisehdot TÄSTÄ

Varmistathan, ettei koiralla ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos koirasi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille.

Teen kirjallisen hoitosopimuksen jokaisen omistajan kanssa

Kuljetukset mahdollisia, kysy!

Kesällä kuivat keskiviikot ovat meillä mukavia koirapuisto tapahtumia pienille koirille jotka tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Tervetuloa viihtymään! Katso video alla.