Hoitojaksojen sopimus ehdot


Peruutusehdot ja maksaminen:

Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle maksutiedot tekstiviestitse. Hoitojaksot tulee maksaa etukäteen, kokonaisuudessaan, varauksen yhteydessä. Maksun suoritettua hyväksyt samalla peruutus ehdot. Maksun voi suorittaa MobilePayn kautta. Varaus on molemminpuolin sitova kun maksu on suoritettu. Muistathan perua hoitojaksoa hyvissä ajoin jotta vältät turhia maksuja! Tutustu peruutus ehtoihin myös TÄSTÄ.

Maksun palautus peruutuksen sattuessa:

-Sairaustapauksissa tai yllättävästä sairastumisesta pyydämme toimittamaan meille kirjallisen lääkärin lausunto jolloin hoitojakson maksua voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Vain lääkärin kirjallisella lausunnolla/todistuksella palautamme maksetun hoitojakson kokonaisuudessaan jopa päivää ennen peruutetusta hoitojaksosta.

1. Maksu palautetaan kokonaisuudessaa ilman kuluja mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk (30 vrk) ennen hoitojakson alkamista.

2. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 2 vkoa ennen hoitojakson alkamista palautamme 50% ja veloitamme 50% hoitokuluista.

3. Mikäli jätät hoitojaksoa kokonaan peruuttamatta, pidätämme koko hoitojakson hinnan.

4. Lemmikkihotelli pidättää oikeuden keskeyttää hoitojakson mikäli koira käyttäytyy erittäin huonosti tai aiheuttaa vahinkoa muille lemmikeille tai hoitajille. Tämä tarkoittaa esim. sitä että purisi toista koiraa, hoitajaa, huonekaluja tms.