Huom! Koirapuistossamme kuvataan 22.5 (mahdollisesti myös myöhemmin) koska olemme mukana uuden tv-sarjan tuotannossa. 

"POP UP" -KOIRAPUISTO & ULKOKAHVILA (Os: Vanha Tapanilantie 87, 00730 Hki)

Koirapuisto on avoinna kuivan sään aikana KESKIVIIKKO-iltaisin (15.5.-15.8.2024) klo 18-20HUOM -SÄÄVARAUS! Koirapuisto on avoinna vain kuivan sään aikana!

Puistomme on aidattu. tervetulleet ovat terveet, pienet seurakoirat jotka tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Myös (koirattomat ihmiset) koirien ystävät ja heidän ihailijat ovat lämpimästi tervetulleet tapahtumaan.

Pientä tarjoilua saatavana paikan päällä. -Jäätelöä, mehua ja limpparia.

Sis. pääsy koirille ILMAINEN! Kaksijalkaisille 5 € / hlö (sis 1 jäätelön tai 1 juoman).

Koirille tarjolla kylmää, raikasta vettä ja ilmaisia maistiaisia!

Maksuvälineenä käyvät toistaiseksi: Käteinen ja MobilePay.

-Puistossa käyvien koirien rokotukset on oltava ajantasalla. Puistoon ei sallita juoksuisia narttuja.

Meidän rokotussuositus koirille: Voimassa oleva nelosrokote (rabies, parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus). Suosittelemme myös kennelyskä ja parainfluenssavirus rokotteen sekä ajantasalla oleva madotus.

HUOM! Puistoa voi muina aikoina vuokrata yksityiskäyttöön, tuntivuokrauksella. Lisätietoa ja hinnat saa kysymällä.

POP-UP koirapuiston SÄÄNNÖT:

Tervetulleet ovat rotuun katsomatta kaikki (muiden koirien kanssa hyvin  toimeentulevat) pienikokoiset ja pienemmät keskikokoiset koirat.

1. Koiran koko: Suuntaa antavana sääntönä maksimi säkäkorkeus on n. 35 cm ja painoa maksimi 15 kiloa.

2. Omistaja on puistossa AINA vastuussa OMASTA KOIRASTAAN. Mikäli koira käyttäytyy huonosti tai aggressiivisesti muita koiria kohtaan omistaja tulee välittömästi poistaa huonosti käyttäytyvää koiraa puistosta.

3. Kaikilla koirilla oltava rokotukset ajantasalla. Tämä tarkistetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Rokotekortti mukaan!

4. Puistoon ei saa tuoda koirien leluja eikä mielellään myöskään herkkuja!

5. Puisto tulee pysyä siistinä joten siivoa koirasi jätökset (pihalla on roskiksia ja kakkapusseja sitä varten). Koiran ei saa antaa kaivaa maata puistossa!

6. Puistossa kaikki koirat ovat aina vapaina! Koiria ei voi tuoda puistoon ja itse lähteä hoitamaan asioita vaan jokainen omistaja kantaa vastuun omasta koirasta koko puistossa olemisen aikana.

7. Puistoon EI SAA TUODA sairasta koiraa tai juoksussa olevaa narttua!

8. Jos saavut ensimmäisenä paikan päälle -ÄLÄ AVAA PORTTIA vaan soita numeroomme 045-2056000. Tulemme avaamaan. Ole aina varovainen avatessasi porttia!!!

9. Hyvinkäyttäytyvät lapset ovat tervetulleet, mutta vain vanhemman kanssa, lasten vanhemmat ovat vastuussa siitä että lapset eivät vahingossakaan vahingoita tai häiritse muiden koiria.

Nämä säännöt noudattamalla suodaan kaikille mukavia hetkiä puistossa niin koirille kuin heidän omistajille ja tutuille! :)

POP-UP puiston ja kahvilan aukioloajat:

HYVÄN SÄÄN KESKIVIIKKOISIN klo 18-20 (kuivassa säässä)

Tapahtumat ovat ILMAISET!

Kahvila tarjoaa erilaisia herkkuja (mm kylmiä juomia, jäätelöä jne) niin kaksi kuin nelijalkaisille.

Käteistä kannattaa ottaa mukaan, MobilePay käy myös maksuvälineenä. Myymälä on avoinna. Myymälästä saa mm koiran ja kissan ruokia, turkinhoito tuotteita yms

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Kesäterveisin: Janne