CLINIVET Puppy Hypoallergeeninen – Penturuoka pennuille ja emoille 1,5 kg

Penturuoka, joka sopii kaikille alle vuoden ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Pienet nappulat sopivat mainiosti myös aivan pienille pennuille.

CLINIVET Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Toimitus 4,90 €.
Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 1,5 kg (11,26€/kg) ja 7 kg (6,84€/kg).


Kuvaus

Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

Penturuoka, joka sopii rotuun ja kokoon katsomatta kaikille alle vuoden ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi erilaisille puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus pennun terveyteen ja sen tulevaisuuteen.

CLINIVET Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Ison ja jättirotuisen koiran pennulle, hyvä valinta on CLINIVET Large Puppy -penturuoka, joka on kehitetty varta vasten isojen pentujen tarpeisiin. Siinä on myös isommat nappulat.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (37%), ruskea riisi (24 %), siipikarjan rasva (10%), maissi, sokerijuurikas, kaura, panimohiiva, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS, prebiootti FOS, yucca-uute, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(200mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 30%, rasvapitoisuus 20%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,86%, omega-3- rasvahapot 0,66%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 124mg, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg. Antioksidantit.

Penturuoka täynnä terveyshyötyjä:

Luonnollinen koostumus, ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle pennulle
Sisältää runsaasti pennun kasvuajan tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni vahvistavat pennun immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat pennun suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Sisältää runsaasti helposti sulavaa siipikarjanlihaa
Omega 3 ja omega 6 rasvahapot hellivät pennun ihoa ja turkkia
Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukemassa pennun nivelten ja rustojen kehitystä
Ruoan valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
Erityisen maukas penturuoka ilman lisättyjä makuaineita

Pentuiän jälkeen

Kun pentu on 9-12 kuukauden ikäinen, on aika vaihtaa penturuoka aikuisen koiran ruokaan. Hyviä aikuiselle koiralle sopivia ruokia:

  1. CLINIVET Adult Small on vehnätön koiranruoka pienelle koiralle
  2. CLINIVET Adult Junior on vehnätön koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
  3. CLINIVET Adult Large on vehnätön koiranruoka isolle koiralle
  4. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
  5. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös erityisen herkälle koiralle.
16,90 €
16,90 € / 1 kg