CLINIVET Adult Light Hypoallergeeninen – Erittäin vähärasvainen kevytruoka 12 kg

CLINIVET Adult Light on on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka koiralle.
Sisältää vain 5% rasvaa!

 1. Ylipainoiselle tai painonhallintaa tarvitsevalle koiralle
 2. Närästyksestä kärsivälle koiralle
 3. Löysästä/runsaasta ulosteesta kärsivälle koiralle
 4. Ilmavaivoista, vatsan kurinasta tai toistuvasta ripulista kärsivälle koiralle
 5. Suolistovaivoista (IBD) kärsivälle koiralle
 6. Haiman tai sapen sairaudesta kärsivälle koiralle eläinlääkärin ohjeiden mukaan

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Pakkauskoot: 4 kg (8,72€/kg) ja 12 kg (6,82€/kg).


Kuvaus

Vähärasvainen koiran light kevytruoka

Koiran light ruoka, joka on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja niille koirille, jotka jostain muusta syystä tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle rauhoittamaan ja tasapainottamaan tehokkaasti koiran vatsan ja suoliston toimintaa.

Painonpudotuksen lisäksi monet eläinlääkärit suosittelevat CLINIVET Adult Light koiranruokaa myös närästyksestä kärsivälle ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös sappi- tai haima-ongelmista kärsivälle koiralle.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten se on todella kevyt koiran laihdutusruoka. Koska siinä on rasvaa ja kaloreita niin vähän, koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään vaan annoskoot voivat olla saman suuruisia kuin muillakin ruoilla.

Kenelle CLINIVET Adult Light koiraruoka sopii?

 1. Ylipainoiselle tai painonhallintaa tarvitsevalle koiralle
 2. Närästyksestä kärsivälle koiralle
 3. Löysästä/runsaasta ulosteesta kärsivälle koiralle
 4. Ilmavaivoista, vatsan kurinasta tai toistuvasta ripulista kärsivälle koiralle
 5. Suolistovaivoista (IBD) kärsivälle koiralle
 6. Haiman tai sapen sairaudesta kärsivälle koiralle eläinlääkärin ohjeiden mukaan

Koostumus:

Maissi, ruskea riisi (16 %), kuivattu siipikarjanliha (14,5 %), kaura, siipikarjan maksa (3 %), sokerijuurikas, siipikarjan rasva (1,5 %), kuivattu kala, panimohiiva, mineraalit, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, hiiva (prebiootti MOS:n lähde) 0,03 %, sikurijuuri (prebiootti FOS:n lähde) 0,03 %, glukosamiini 350 mg/kg, metyylisulfonyylimetaani (MSM) 350 mg/kg, kondroitiinisulfaatti 250 mg/kg, yucca-uute (139mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 18 %, rasvapitoisuus 5 %, raakatuhka 6 %, raakakuitu 3 %, omega-6 -rasvahapot 2,6 %, omega-3 -rasvahapot 0,76 %.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (3a672a) 14,867 IU, D3-vitamiini (3a671) 1,000 IU, E-vitamiini (3a700) 111,1 IU, C-vitamiini 106 mg, beetakarotiini (3a160a) 1,25 mg, L-karnitiini 35,55 mg, DL-metioniini (3c301) 1340 mg.

Mineraalit/kg:

Sinkki (proteiinihydrolysaattien sinkkikelaatti) 49 mg, rauta rauta(II)proteiinihydrolysaattien rautakelaatti) 3 mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg, kupari (kupari(II)sulfaatti pentahydraatti) 10 mg, kupari (aminohappojen kupari(II)kelaattihydraatti) 4,89 mg, rauta (rauta(II)sulfaatti monohydraatti) 89 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,93 mg, seleenihiiva (inaktiivinen) 0,22 mg

Energiapitoisuus:

Sisältää ainoastaan 5% rasvaa, energiapitoisuus vain 331 kCal/100g.

Muut aineet:

Antioksidantit (tokoferoliuute kasviöljyistä).

Koiran kevytruoka täynnä hyvinvointia:

 • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 • Ei sisällä usein allergisia oireita aiheuttavia raaka-aineita kuten vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä maito- tai soijatuotteita
 • Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koirille
 • C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat koiran immuunijärjestelmää
 • Probiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
 • Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
 • Mukana todellinen tehopaketti koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä koiran nivelten ja rustojen toimintaa
 • Erityisen maukas kevytruoka ilman lisättyjä makuaineita

Koiran ylipaino ja kevytruoka

Koiran ylipaino rasittaa koiran elimistöä ja heikentää sen elämänlaatua ja hyvinvointia. Jos koira on liian tuhdissa kunnossa, se saattaa olla väsynyt, apaattinen tai huonotuulinen pelkästään siksi, että ylimääräiset kilot tekevät se olon tukalaksi. Ylipainoinen koira myös sairastuu muita koiria herkemmin moniin vakaviin sairauksiin kuten mm. diabetekseen, nivelrikkoon, selkäsairauksiin, sydänsairauksiin, maksasairauksiin, haimasairauksiin ja lukemattomille muille sairauksille, jotka ovat koiralle tuskallisia ja joihin kaikkiin ei ole parannuskeinoa.

Näistä syistä CLINIVET Adult Light on ihanteellinen dieettiruoka ylipainosta kärsiville koirille.

Aikuinen koira ikääntyy

Seniori-ikäisille koirille, suosittelemme CLINIVET Adult Senior koiranruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita. Se sisältää korkealaatuisten proteiinien lisäksi koiran ihoa ja turkkia helliviä öljyjä sekä runsaasti nivelaineita vanhan koiran nivelille.

Valmistusmaa: Pohjois-Irlanti.

81,90 €
6,82 € / 1 kg