Hoitojakson sopimus ehdot

1. Hotelli vakuuttaa hoitavansa lemmikkiä tässä sopimuksessa määritetyllä tavalla sopimuksessa määritellyn ajan. Lemmikin luovuttaja (asiakas/omistaja) vakuuttaa että hänen antamiaan tiedot ovat oikeat, lemmikillä on ohjeiden mukaisesti voimassa olevat rokotukset, ei sairasta mitään asiakkaan tiedossa olevaa tarttuvaa tautia ja että asiakas on lemmikin omistaja tai hänellä on valtuudet luovuttaa lemmikkiä hoitoon. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan lemmikin mahdolliset käytös tai muut poikkeamat ja takaa että lemmikki on joko sterilisoitu tai kastroitu. Molemmat osapuolet sitoutuvat allekirjoituksellaan noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

2. Lemmikin hoitoon sisältyy: -Oma tai jaettu tila (vain saman perheen kissat voivat jakaa yhtä sviittiä keskenään), -ruokkiminen asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti, -mahdolliset aktiviteetit, -ulkoilutukset, -harjaamiset, -yms sovitusti. Lääkityksen antaminen asiakkaan ohjeiden mukaisesti, asiakkaan toimittamalla lääkkeillä.

3. Päivä, -vuorokausi -tai viikko hinta veloitetaan aina etukäteen. Hoitojakson maksua ei palauteta mikäli hoitojaksoon tulisi keskeytys asiakkaan pyynnöstä. Mikäli hotelli keskeyttää jakson ennenaikojaan koko maksu palautetaan. Asiakas on perehtynyt hotellin peruutus ehtoihin. Muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään lemmikkiä noudettaessa. Hotellilla ei ole velvollisuutta luovuttaa lemmikkiä, mikäli maksua ei suoriteta.

4. Mikäli lemmikki sairastuu tai loukkaantuu hoitojakson aikana on hotellilla oikeus viedä lemmikkiä eläinlääkärin hoidettavaksi. Hotelli ottaa välittömästi yhteyttä asiakkaaseen tai hänen nimeämänsä varahenkilöön, mikäli asiakasta ei tavoiteta. Varahenkilö ei voi olla henkilö joka on esim matkoilla omistajan kanssa vaan oltava Suomessa ja tavoitettavissa koko hoitojakson aikana. Hotellilla on oikeus veloittaa eläinlääkäri hoidoista ja lääkityksistä aiheutuvat todelliset kulut sekä kuljetusmaksut.

5. Mikäli lemmikkiä ei haeta sovittuna ajankohtana eikä uutta ajankohtaa saada sovittua, on hotellilla oikeus toimia lemmikin suhteen kuten se olisi löytöeläin. Lemmikki toimitetaan asiakkaan kustannuksella kunnan löytöeläimistä vastaavalle taholle 10 vrk:n kukuttua sovitun hoitojakson päättymisestä. Tällöin eläinsuojelulain 15§ astuu voimaan. Asiakkaalta veloitetaan 10 lisä vuorokautta, kuljetus ja löytöeläintalon veloittama taksa.

6. Mikäli lemmikki sairastuu, vahingoittuu, katoaa tai kuolee hotellin tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannusten suuruiseen korvaukseen. Hotellilla on vastuuvakuutus vakuutusyhtiössä. Mikäli asiakkaan lemmikki aiheuttaa tekemisillään vahinkoa henkilökunnalle tai hotellin irtaimistolle, asiakas on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahinkokustannukset.

Rokotusohjeet löytyvät sivuillamme ja ne täytyy olla kunnossa ja ajantasalla.


Peruutusehdot ja maksaminen:

Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle maksutiedot. Hoitojaksot tulee maksaa etukäteen, kokonaisuudessaan, varauksen yhteydessä viimeistään 3 kk ennen hoitojakson alkamista. Mikäli jaksoa varataan alle 3 kk sisällä sen tulisi maksaa viipymättä. Maksun suoritettua hyväksyt samalla peruutus ehdot. Maksun voi suorittaa käteisenä, tilisiirtona tai MobilePayn kautta. Varaus on molemminpuolin sitova vasta kun maksu on suoritettu. Hotellilla on oikeus perua varaus mikäli maksua ei suoriteta ehtojen mukaisesti.

-Muistathan perua hoitojaksoa hyvissä ajoin jotta vältyt turhilta maksuilta!

Maksun palautus peruutuksen sattuessa:

Sairaustapauksissa tai yllättävästä sairastumisesta pyydämme toimittamaan kirjallisen lääkärin lausunnon jolloin hoitojakson maksua voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Vain lääkärin kirjallisella lausunnolla/todistuksella palautamme maksetun hoitojakson kokonaisuudessaan jopa päivää ennen peruutetusta hoitojaksosta.

1. Maksu palautetaan kokonaisuudessaa ilman kuluja mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk (30 vrk) ennen hoitojakson alkamista.

2. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 2 vkoa (14 vrk) ennen hoitojakson alkamista palautamme 50% maksetusta hoitojakson summasta.

3. Mikäli jätät hoitojaksoa kokonaan peruuttamatta, pidätämme hoitojakson hinnan kokonaisuudessaan.

4. Lemmikkihotelli pidättää oikeuden keskeyttää hoitojakson mikäli lemmikki käyttäytyy erittäin huonosti tai aiheuttaa vahinkoa muille lemmmikeille, hoitajille tai tiloille.