Lyder Vatsa – Gastro Intestinal koiranruoka 12 x 400g (4,49 / kpl)

Lyder Vatsa on kotimainen täysravinto, joka kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät maha- ja suolisto-ongelmista. Sen sisältämät raaka-aineet on valittu siten, että ne ovat erityisen hyvin sulavia ja hellävaraisia koiran herkälle mahalle ja suolistolle.

Uusi, parannettu koostumus!

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.


Kuvaus

Lyder Vatsa – kotimainen Gastro Intestinal koiranruoka

Lyder Vatsa on kotimainen Gastro Intestinal koiranruoka, joka kehitetty varta vasten niille koirille, jotka kärsivät maha- ja suolisto-ongelmista tai joilla on erityisen herkkä vatsa. Koiran maha- ja suolisto-ongelmat, ripuli ja muut mahavaivat ovat varsin yleisiä ja koiralle erittäin kiusallisia ja jopa kivuliaita vaivoja, joihin on syytä puuttua mahdollisimman nopeasti vaivojen ilmestymisen jälkeen.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta ja laadukasta ruokaa niistä raaka-aineista, joiden tunnetusti tiedetään sopivan hyvin koirille, joilla on maha- ja suolistovaivoja tai erityisen herkkä vatsa.

Miten Lyder Vatsa koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Vatsa -koiranruoan raaka-aineet on valittu siten, että valitut raaka-aineet ovat erityisen hyvin sulavia ja hellävaraisia koiran herkälle mahalle ja suolistolle. Käytettyjen raaka-aineiden sisältämät ravinteet jo itsessään tukevat koiran mahan ja suoliston terveyttä, sillä purkista lisätyillä synteettisillä ravintolisillä ei koskaan voi korvata terveellistä ruokavaliota. Vatsaruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, jonka tiedetään vahvistavan koiran puolustuskykyä ja hillitsevän matala-asteisia tulehdustiloja, joista herkkämahaiset koirat usein kärsivät.

Lisäksi Lyder Vatsa koiranruoan sisältämät raaka-aineet on valittu siten, että niiden tunnetusti tiedetään tukevan koiran mahan ja suoliston mikrobiomin hyvinvointia.

Kotimainen Lyder Vatsa koiranruoka on turvallinen valinta

Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Kotimainen Lyder Vatsa koiranruoka on turvallista, elintarvikelaatuista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaatuisella lemmikkiruoalla tarkoitamme ruokaa, joka on valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista. Kaikki Lyder lemmikkiruoat ja makupalat valmistetaan samoista raaka-aineista kuin meille ihmisille valmistetaan ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille. Siksi kaikissa Lyder tuotteissa on luonnollinen koostumus sekä vastustamaton maku ja tuoksu.

Koostumus:

Uusi, parannettu koostumus!

Kanaliha 55%, porkkana, peruna, hamppu, hamppuöljy, mustaherukka, oluthiiva, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,6 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,6%, raakarasva 7,3%, raakatuhka 1,5%, raakakuitu <1%. Kosteuspitoisuus: 81,7%

Hivenaineet:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 25 mg, magnesium 0,3 g, mangaani 2,7 mg, fosfori 1,8 g, kalium 2,1 g, natrium 0,5 g, sinkki 44 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:

 • 1 – 10 kg – 1 rasia
 • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Hyvästit muovijätteelle!

Korkealaatuisen peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu lähes 90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan. Pinnoitteen ansiosta avatun ruoan voi säilyttää jääkapissa tai pakastaa omassa rasiassa.

Lyder koiranruoat erityistarpeisiin:

 • Lyder Nivel – täysravinto nivelrikkoa sairastaville ja vanhoille koirille
 • Lyder Allergia – täysravinto allergisista oireista ja iho-ongelmista kärsiville koirille
 • Lyder Vatsa – täysravinto maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville ja herkkävatsaisille koirille
 • Lyder Light – vähärasvainen kevytruoka kevyen ruokavalion tarvitseville koirille
 • Lyder Extra Light – erittäin vähärasvainen kevytruoka kevyen ruokavalion tarvitseville koirille
 • Lyder Dental – täysravinto koirille, joilla on taipumista pahanhajuiseen hengitykseen, plakkiin ja hammaskiveen
 • Lyder Urinary – täysravinto koirille, joilla on taipumus virtsatietulehduksiin, "lirahteluun" ja ns. naisten vaivoihin

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisvalikoiman lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota.

 • Lyder Kana koiranruoka – kananlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Kalkkuna koiranruoka – kalkkunanlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Nauta koiranruoka – naudanlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Possu koiranruoka – possunlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Mono Protein Chicken – monoproteiini koiranruoka kananlihasta
 • Lyder Mono Protein Turkey – monoproteiini koiranruoka kalkkunanlihasta
53,90 €
4,49 € / 1 kpl