Lyder Nivel – Nivelten hyvinvointiin 12 x 400g (4,49 / kpl)

Lyder Nivel on kotimainen täysravinto, joka on kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät nivel- ja jännevaivoista.

Uusi, parannettu koostumus!

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.


Kuvaus

Lyder Nivel koiranruoka koiran nivelten hyvinvointiin

Lyder Nivel koiranruoka on kotimainen nivelruoka, joka on kehitetty varta vasten niille koirille, jotka kärsivät nivel- ja jännevaivoista. Koiran nivelrikko on varsin yleinen, parantumaton sairaus, joka on koiralle erittäin kivulias. Nivelrikkoa ei siis voi parantaa, mutta oireita voi hoitaa ja helpottaa koiran oloa monin eri tavoin.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta ja laadukasta ruokaa, jonka sisältämät raaka-aineet ja nivelaineet tunnetusti ennaltaehkäisevät ja tukevat nivelten ja jänteiden vaivoja, kuten nivelrikkoa tai jännevammoja.

Miten Nivel koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Nivel koiranruoan raaka-aineet on valittu siten, että raaka-aineiden sisältämät ravinteet tunnetusti jo itsessään tukevat koiran nivelten ja jänteiden terveyttä, sillä purkista lisätyt synteettiset ravinteet eivät koskaan korvaa terveellistä ruokavaliota. Lyder Nivelruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, jonka tiedetään hillitsevän nivelvaivoissa usein esiintyvää tulehdustilaa.

Lisäksi Lyder Nivelruokaan on lisätty niitä nivelaineita, joita esim. nivelrikkoa sairastaville koirille tulisi muutoin antaa erikseen ravinnon lisäksi. Näitä ovat kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, MSM, hyaluronihappo, kollageeni sekä C-vitamiini. Vaikka kaikki Lyder täysravnnot sisältävät kondroitiinisilfaattia ja glukosamiinia, Nivelruoassa näiden määrä on moninkertainen.

Kotimainen Lyder Nivel koiranruoka on turvallinen valinta

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.

Kotimainen Lyder Nivelruoka on turvallista, elintarvikelaatuista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaatuisella lemmikkiruoalla tarkoitamme ruokaa, joka on valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista. Kaikki Lyder lemmikkiruoat ja makupalat valmistetaan samoista raaka-aineista kuin meille ihmisille valmistetaan ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille. Siksi kaikissa Lyder tuotteissa on luonnollinen koostumus sekä vastustamaton maku ja tuoksu.

Koostumus:

Uusi, parannettu koostumus!

Kanaliha, porkkana, kaurahiutale, hamppu, hamppuöljy, mineraalit, nokkonen, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, hyaluronihappo, kollageeni.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 32 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,5 %, raakarasva 7,7 %, raakatuhka 1,5 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 74,4 %.

Hivenaineet:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 23 mg, magnesium 0,5 g, mangaani 6,4 mg, fosfori 2,0 g, kalium 2,2 g, natrium 0,6 g, sinkki 51 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:

 • 1 – 10 kg – 1 rasia
 • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Hyvästit muovijätteelle!

Korkealaatuisen peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu lähes 90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan. Pinnoitteen ansiosta avatun ruoan voi säilyttää jääkapissa tai pakastaa tässä samassa rasiassa.

Lyder koiranruoat erityistarpeisiin:

 • Lyder Nivel koiranruoka – nivelruoka nivelrikkoa sairastaville ja vanhoille koirille
 • Lyder Allergia – täysravinto allergisista oireista ja iho-ongelmista kärsiville koirille
 • Lyder Vatsa – täysravinto maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville ja herkkävatsaisille koirille
 • Lyder Light – vähärasvainen kevytruoka kevyen ruokavalion tarvitseville koirille
 • Lyder Extra Light – erittäin vähärasvainen kevytruoka kevyen ruokavalion tarvitseville koirille
 • Lyder Dental – täysravinto koirille, joilla on taipumista pahanhajuiseen hengitykseen, plakkiin ja hammaskiveen
 • Lyder Urinary – täysravinto koirille, joilla on taipumus virtsatietulehduksiin, "lirahteluun" ja ns. naisten vaivoihin

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokavalikoiman lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota.

 • Lyder Kana koiranruoka – kananlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Kalkkuna koiranruoka – kalkkunanlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Nauta koiranruoka – naudanlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Possu koiranruoka – possunlihasta valmistettu koiran täysravinto
 • Lyder Mono Protein Chicken – monoproteiini koiranruoka kananlihasta
 • Lyder Mono Protein Turkey – monoproteiini koiranruoka kalkkunanlihasta
53,90 €
4,49 € / 1 kpl