CLINIVET Adult Small Kana Hypoallergeeninen – pienille koirille 12 kg

CLINIVET Adult Small on superherkullinen, pienelle koiralle kehitetty koiranruoka, joka maistuu nirsollekin koiralle. Se on hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Pakkauskoot: 4 kg (8,72€/kg) ja 12 kg (6,82€/kg).


Kuvaus

Täysravinto pienelle koiralle

Koiran täysravinto, joka on ihanteellinen ruoka pienelle koiralle, sillä se on kehitetty vastaamaan pienen koiran erityistarpeita. CLINIVET Adult Small on superherkullinen pienen koiran ruoka, joka sisältää runsaasti herkullista, helposti sulavaa kananlihaa. Niin herkullista, että se sopii myös erittäin valikoivaan makuun.

CLINIVET Adult Small on pienen koiran ruoka, jonka optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen tasapaino auttaa pikkukoiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät probiootit tukevat vatsan ja suoliston tervettä toimintaa.

CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen koiran täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), maissi, ruskea riisi (17%), siipikarjan rasva (7,5%), kaura, siipikarjan maksa (3%), sokerijuurikas, panimohiiva, mineraalit, vitamiinit, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kala, lohiöljy, hiiva (prebiootti MOS: lähde) 0,03%, kuivattu sikurijuuri (prebiootti FOS:n lähde) 0,03%, glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (139 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 16%, raakatuhka 7%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,9%, omega-3- rasvahapot 0,4%.

Vitamiinit:

A-vitamiini (3a672a) 14,867 IU/kg, D3-vitamiini (3a671) 1,000 IU/kg, E-vitamiini (3a700) 111 IU/kg, C-vitamiini 106 mg/kg, beetakarotiini (3a160a) 1,25 mg/kg, L-karnitiini 35,55, mg/kg, DL-metioniini (3c301) 1,430 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Sinkki (proteiinihydrolysaattien sinkkikelaatti) 49 mg/kg, rauta (proteiinihydrolysaattien rauta(II)kelaatti) 3 mg/kg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg/kg, kupari (kupari(II)sulfaatti pentahydraatti) 10 mg/kg, kupari (aminohappojen kupari(II)kelaattihydraatti) 4,89 mg/kg, rauta (rauta(II)sulfaatti monohydraatti) 89 mg/kg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,93 mg/kg, inaktiivinen seleenihiiva 0,22 mg/kg.

Täysravinto täynnä terveyshyötyjä:

Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat pienen koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat pienen koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Tauriini tukee pienen koiran sydämen toimintaa
Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät pienen koiran ihoa ja turkkia ja tukevat pienen koiran sydän- ja immuunijärjestelmän toimintaa
Mukana todellinen tehopaketti pienen koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, yucca-uute ja C-vitamiini tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa
Erityisen maukas täysravinto ilman lisättyjä makuaineita, pienikokoiset palat

Säilytys:

Koiran kuivaruoka säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä paikassa. Suosittelemme säilyttämään ruoan omassa, suljetussa pakkauksessa, joka on helppo sulkea vaikka pyykkipojalla. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksesta. Ruoka on syömäkelpoista vielä parasta ennen päiväyksen jälkeenkin, mutta tähän päiväykseen asti siinä säilyvät valmistajan mukaan kaikki tuoteselosteessa luetellut ravinteiden määrät sellaisella tasolla kun tuoteselosteessa kerrotaan.

Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Ihanteellisia ruokia myös pienelle koiralle.

Aikuinen koira ikääntyy

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäisille koirille suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

81,90 €
20,48 € / 1 kg