CLINIVET Adult Large Hypoallergeeninen – Isoille koirille 12 kg

CLINIVET Adult Large on superlaadukas ison koiran täysravinto, missä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Pakkauskoko: 12 kg (6,82€/kg).


Kuvaus

Kuivaruoka isolle koiralle

Koiran kuivaruoka, joka on kehitetty varta vasten isolle ja jättirotuiselle koiralle. CLINIVET Adult Large on superlaadukas ison koiran täysravinto, missä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Ruoan sisältämät glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään ison koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

CLINIVET Adult Large on hypoallergeeninen koiran kuivaruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille roduille, joilla esiintyy keskimääräistä enemmän mahalaukun kiertymiä.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (28 %), ruskea riisi (22 %), maissi, kaura, siipikarjan rasva (5,5 %), sokerijuurikas, siipikarjan maksa (3 %), panimohiiva, kivennäisaineet, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, glukosamiini (350 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(350 mg/kg), kuivattu sikurinjuuri (prebiootti FOS:n lähde) 0,3 %, hiiva (prebiootti MOS:n lähde) 0,03%, kondroitiinisulfaatti (250 mg/kg), yucca-uute (139 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24 %, rasvapitoisuus 14 %, raakatuhka 8,5 %, raakakuitu 3 %.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (3a672a) 14 876 IU, D3-vitamiini (3a671) 1 000 IU, E-vitamiini (3a700) 111 IU, C-vitamiini 106 mg, beetakaroteeni (3a160a) 1,25 mg, L-karnitiini 535 mg, DL-metioniini (3c301) 1 430 mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkki (proteiinihydrolysaattien sinkkikelaatti) 49 mg, rauta (rauta (II) proteiinihydrolisaattien rautakelaatti 3 mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg, kupari (kupari (II)kuparisulfaatti pentahydraatti 10 mg, kupari (kupari (II) aminohappojen kuparikelaattihydraatti 4,89 mg, rauta (rauta (II) rautasulfaatti monohydraatti 89 mg, vedetön kalsiumjodaatti 0,93 mg, seleenihiiva (inaktiivinen) 0,22 mg antioksidantit.

Kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, possua, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat yhdessä ison koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
Antioksidantit A-, C- ja E-vitamiinit sekä beetakaroteeni tukevat luonnollista puolustuskykyä ja immuunijärjestelmää
L-karnitiini edistää ison koiran rasva-aineenvaihduntaa, ylläpitää lihasmassaa ja tukee sydämen toimintaa
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat ison koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega 6-rasvahapot hellivät ison koiran ihoa ja turkkia
Erityisen maukas kuivaruoka, isokokoiset palat

Viljaton CLINIVET kuivaruoka sopii myös vilja-allergiselle koiralle

CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat molemmat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille.

Kun iso koira ikääntyy

Kun iso koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Siksi hyvä valinta seniori-ikäiselle koiralle CLINIVET Adult Senior kuivaruoka, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita tarpeita.

81,90 €
6,82 € / 1 kg