CLINIVET Adult Junior Hypoallergeeninen – Aikuisille ja nuorille koirille 12 kg

Huippulaadukas, vehnätön koiranruoka, joka sopii kaikille aikuisille ja nuorille koirille. Hypoallergeeninen, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Pakkauskoko: 12 kg (6,82€/kg).


Kuvaus

Hyvä koiranruoka aikuiselle ja nuorelle koiralle

Hyvä koiranruoka, joka on korkealaatuinen, vehnätön ja sopii kaikenkokoisille ja kaikenikäisille nuorille ja aikuisille koirille. CLINIVET Adult Junior on helppo valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Adult Junior koiranruoka sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina vielä vanhemmallakin iällä.

CLINIVET Adult Junior on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sen lisäksi, että se sopii aivan terveille koirille, sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (26%), maissi, ruskea riisi (22%), siipikarjan rasva (7,5%), kaura, siipikarjan maksa (3%), sokerijuurikas, kuivattu kananmuna, panimohiiva, mineraalit, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kala, lohiöljy, sikurijuuri (FOS:n lähde) 0,2%, hiiva (MOS:n lähde) 0,045%, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150mg/kg), yucca-uute (139 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 16%, raakatuhka 8%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (3a672a) 22,300 iu, D3-vitamiini (3a671) 1,500 iu, E-vitamiini (3a700) 280 iu, C-vitamiini 159 mg, beetakaroteeni (3a160a) 1,87 mg, L-karnitiini 53 mg, DL-metioniini (3c301) 2,145 mg.

Mineraalit/kg:

Sinkki (proteiinihydrolysaattien sinkkikelaatti) 49 mg, rauta (proteiinihydrolysaattien rauta(II)kelaatti) 3 mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg, kupari (kupari(II)sulfaattipentahydraatti) 10 mg, kupari (aminohappojen kupari(II)kelaatti hydraatti) 4,89 mg, rauta (rauta(II)sulfaatti monohydraatti) 89 mg, vedetön kalsiumjodaatti 0,93 mg, seleenihiiva 0,22 mg, antioksidantit kasviöljyistä.

Hyvä koiranruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, sianlihaa, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiinsulfaattii, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Muita hyviä aikuiselle ja nuorelle koiralle sopivia koiranruokia

  1. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton, kanasta valmistettu koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille.
  2. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton, kalasta valmistettu hyvä koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös hyvin herkälle koiralle.

Aikuisesta koirasta senioriksi

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäiselle koiralle suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvän ja ikääntyneen koiran tarpeita.

81,90 €
6,82 € / 1 kg