Lomajaksot pienille KOIRILLE

Kiltit, sosiaaliset, pienet ja leikatut (sterilisoidut ja kastroidut) seurakoirat ovat lämpimästi tervetulleet meille. Jos et tiennyt niin leikkaamisen avulla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa sairauksia.

Olemme 5 tähden hotellitasoinen hoitola ja meillä etusijalla on lemmikkien hyvinvointi. Tarjoamme koirille 2 eri hoitomuotoa, "freedom" ja "room service". 

Meillä on 2 erillistä aidattua pihaa missä koirat pääsevät juoksemaan vapaina lukuisia (6-10 kertaa) päivässä. Tarvittaessa ja mikäli tilaa on voimme tarjota oma sviitti rauhoittumista, nukkumista ja ruokailua varten. Sviitit täytyy varata etukäteen (erillinen room service palvelu).

Raportoimme sinulle lemmikkisi kuulumiset useita kertoja lomasi aikana. Pidämme todella hyvää huolta lemmikistäsi, voit aivan huoleti lomailla.


1. "FREEDOM" palvelu, VAPAANA LAUMASSA! 

-Tämä luksus palvelu on vain pienille, sosiaalisille seurakoirille! 

-EMME OTA HOITOON AGGRESSIIVISIA TAI EPÄSOSIAALISIA KOIRIA!

FREEDOM -loma/hoitojaksolla koirat ovat vapaina keskenään, valvonnan alla. 

HUOM!  Uroksille käytämme sisätiloissa urosvyön (ota oma mukaan). Mikäli sellaista ei ole, saa koira sellaisen meiltä lainaksi. Tämän jotta vältämme turhat merkkaamiset sisälle. Mikäli taas narttu on merkkaavaa sorttia, kerrothan meille tästä, näin hän voi tarvittaessa käyttää narttupöksyt sisätiloissa.

-Pidätämme oikeuden päättää onko koirasi soveltuva meille Freedom tai Room service -hoitoon. Mahdollisesti emme ota koirasi hoitoon mikäli koemme ettei koira meille sovellu.

Freedom lomajaksolla koirat päättävät missä nukkuvat, sohvalla, sängyssä vai pedissä... portaita pitkin pääsee turvallisesti niin ylös kuin alas.
Freedom lomajaksolla koirat päättävät missä nukkuvat, sohvalla, sängyssä vai pedissä... portaita pitkin pääsee turvallisesti niin ylös kuin alas.
Onnelliset asiakkaat Lumi ja Onni
Onnelliset asiakkaat Lumi ja Onni

2. "ROOM SERVICE"

"ROOM SERVICE" on vaihtoehto "FREEDOM" -palvelulle. 

Koira saa hotellihuoneen omaan käyttöönsä. Tämä hoitomuoto sopii pienille seurakoirille jotka eivät tule toimeen muiden koirien kanssa eikä ole eroahdistusta!


Tämä sopii pienille seurakoirille joilla ei (syystä tai toisesta) eivät voi olla muiden koirien kanssa. Tämä EI SOVI eroahdistuneelle koiralle tai sellaiselle joka tekee tuhoja yksin ollessa. Koiran täytyy olla ihmisen käsiteltävissä eikä missään nimessä aggressiivinen ihmisiä kohtaan!

Vahti tai metsästyskoiria emme voi ottaa hoitoon!

TÄRKEÄÄ: Room service hoitoon tullevat koirat tulisi voida mennä portaita ylös ja alas!

Varaa 30 min tutustuminen, puhelimitse. Tutustamisiin löytyy aikaa iltaisin ja viikonloppuisin. Tällöin koira pääsee tutustumaan meihin ja mekin pääsemme arvioimaan koiran soveltuvuutta hotelliin. JOKAINEN KOIRA JOKA TULEE MEILLE HOITOON TULISI  ENNEN HOITOJAKSOA KÄYDÄ TUTUSTUMASSA.

Perheen lemmikit (kissa ja koira) voivat asua yhdessä ja samassa huoneessa, vaatimuksena tuolloin että tulevat toimeen keskenään, koko hoitojakson aikana. 

Jane (taustalla Maya)
Jane (taustalla Maya)

Lisätietoa / mukaan koiran lomajaksolle:

  • Otamme "FREEDOM"-hoitomuotoon VAIN PIENIÄ SEURAKOIRIA jotka ovat hyvin sosiaalistettuja ja tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Nuoret urokset ovat tervetulleet jos ovat kastroidut, heillä on kemiallinen kastraatio tai ei ole ongelmana sisälle merkkaaminen.
  • Isommat (meille jo entuudestaan tutut) koirat pääsevät "FREEDOM"-hoitomuotoon mahdollisuuksien mukaan.
  • Juoksussa olevaa narttua, aggressiivista tai sairasta koiraa emme ota hoitoon! Emme myöskään ota hoitoon koiria joilla tarve käyttää kuonakoppaa eri hoitotilanteissa. 

(ROOM SERVICE) hotellihuone -hoitojakso sopii kaikille rauhallisille yksilöille, paitsi heille joilla on eroahdistus!

Koirat lenkitetään tai käyvät erikseen muista koirista (toisesta kahdesta olemassa olevista) aidatulla pihalla mikäli eivät tule toimeen muiden koirien kanssa.

Kun tuot koiraa meille käytä koiraa pissalla automatkan jälkeen. Soita puhelimella ja kerro tulostasi. 

-ÄLÄ SOITA OVIKELLOA kun tulet pihalle vaan soita puhelimella!

-Odota! -ÄLÄ AVAA PORTTIA OMINPÄIN! Tulemme vastaan portille (ellei toisin ole sovittu).

Lomajaksolle mukaan tulee tuoda:

  • Rokotetodistus / passi yms
  • Koiran omat ruoat. Samat ruoat mitä koira syö kotona. Meiltä voi tilata varauksen yhteydessä tai viimeistään tulopäivänä nappuloiden lisukkeen (lisätietoa hinnastossa). Mukaan ei tuoda ruoka tai vesi astioita, paitsi jos koiralla on oma huone!
  • Herkkuja voi tuoda, ei kuitenkaan puruluut koska niistä voi tulla riitaa. Mikäli koiralle on varattu huone omaan käyttöön voi myös tuoda luita yms.
  • Peti, vain jos koiralle on varattu huone omaan köyttöön tai jos uskotte että koira käyttää petiä myös meillä.
  • Leluja voi tuoda mukaan vain mikäli koiralle on tilattu huone omaan käyttöön.

Online viesti / kysely KOIRILLE tästä!

Varaukset tulee aina tehdä soittamalla numeroomme 045-2056000. Vaihtoehtoisesti voi lähettää sähköisen viestin / kyselyn näiden sivujen kautta. 

Varaa koiran lomajakso ajoissa. Vahvistamme sivujemme kautta tehdyt kyselyt puhelimitse, soittamalla joten tarkista antamaasi puhelinnumero olevan oikea.

Täytä alle tietosi ja KOIRAN lomajakso tarve, FREEDOM vai ROOM SERVICE hoitomuoto.


Muutama asiakaspalaute

Aino kissamme oli viikon hoidossa JPKH Lemmikkihotellissa. Kaikki toimi loistavasti, kissa viihtyi ja taisi saada hoitajankin kiedottua "pikkutassun" ympärille. Saimme reissussa ollessammme joka päivä puhelimeen kissan kuulumiset, kuvien, videoiden ja ääniviestinkin muodossa. Iso Kiitos.

Ville

Erittäin lämmin suositus JPKH Lemmikkihotellin palveluille Meidän lomajakson ajaksi saimme koirillemme hoitajan kotiimme. Tämä oli paras mahdollinen ratkaisu kolmelle koiralle, jotka ovat keskikokoisia villakoiria. Chap, Senna ja Kimi huiskuttevat kiitokset isäntäväkensä kanssa Jannelle

Sinikka

Sain pienellä varoajalla kissani hoitoon. Janne on luotettava, mukava ja todella tunnollinen lemmikinhoitaja. Hän lähetti valokuvia kissan hoidosta, vaikken ollut pyytänytkään. Mutta se oli ihan mahtava juttu!! Aika monet lemmikeistä pääsee myös Facebookiin! Parhaimmat suositteluni!

Minna

Meidän villis poika Kaapo sai ihan parasta hoitoa Jannelta. Suosittelen lämpimästi Jannen lemmikkihotellia.

Sanna


Aivan kertakaikkisen upeaa! Olin sählännyt päivämäärien kanssa, mutta paikan päällä järjestyi lisäpäiviä kissoille. Lääkkeen anto toiselle kissallemme sujui ongelmitta, ja kissat olivat haettaessa todella hyvinvoivia ja virkeitä. Varmaan olisivat halunneet jäädäkin Jannen luo. Sain kuvia ja päivitystä usein. 11/10. Uskomattoman hieno paikka! Huoneet ovat isoja ja niissä on mm. kiipeilypuu. Suosittelen varauksetta kaikille!

Milla

Aivan loistava paikka ja erinomainen palvelu%. Pikku Niilo kiittää ja kumartaa hyvästä hoidosta ja palaa aivan varmasti

Petri 

Kissani olivat hyvässä hoidossa ja huolenpidossa. Ja minäkin pystyin huoletta mökkeilemään. Suuri suositus sydämelliseen paikkaan.

Anne


Koirahotelli on ihana. Koirat saavat juosta vapaasti aidatulla pihalla. Janne on osaava koirien kanssa ja hänestä huokuu iso rakkaus koiria kohtaan. Koirat saavat virikkeellisen, turvallisen ja rakastavan hoidon.

Satu

Kahden russelin näkökulmasta 5+ tähden koirahotelli. Vapaana oleminen, kivat tytöt ja iso piha-alue, Janne-isäntä piti oikein hyvää huolta, kiitos!

Roope