Hyvän tahdon tarina - kirja. HINTA ALENNETTU 10 eurolla!

"Rakkaus luontoa ja eläimiä kohtaan alkaa lapsuudesta. On tärkeää nousta lapsen tasolle ja lukea yhdessä tarina luonnon kauneudesta, hyvistä arvoista, yhdessä tekemisen ilosta ja merkityksestä. Rauhallinen ja myötätuntoinen kestävän kehityksen kuvakirja antaa lapsille ja aikuisille ikimuistoisen elämyksen. Lukiessamme kirjaa olemme toistemme kainaloissa, yhteisen luonnon sylissä" Satu kertoo Pii-jänöstä, hänen äidistään, pehmolelu Untuvasta ja hassusta Hiphei Hybridi-robotista, jonka ihminen on viisaudessaan lähettänyt luontoon saamaan lisää tietoja ja taitoja. Hipheille on annettu mukaan kolme laatikollista kierrätysmateriaalia, josta sen pitäisi kehittää hyödyllisiä keksintöjä ihmiselle. Hiphei rakentaa muovipulloista mm. selänrapsuttimen, mutta eläimet tietävät, että hyvään elämään tarvitaan myös ruokaa, lämmin pesä ja paljon muutakin. Hauskassa ja humaanissa Hyvän tahdon tarinassa eläimet, kasvit, ihmiset ja koneet(kin) elävät yhdessä jakaen kokemuksia toisilleen. Uusiutuvista luonnonvaroista, auringosta, tuulesta ja vedestä tulee heidän parhaita ystäviään.  Kirjassa on mukana myös lapsille ja vanhemmille suunniteltu monipuolinen Opas, jossa on yli 200 luontoon liittyvää, käytännössä hyväksi koettua toimintavinkkiä, leikkiehdotusta ja yhdessä pohdittavaa kysymystä lapsiperheille. Jos tilaat yhden tai jopa 2 kirjaa valitse toimitus 4,90 €. Jos tilaat useamman tai myös muita tuotteita valitse toimitus 5,90 €. Hinta alennettu 10 eurolla!  Norm. hinta 29,90 NYT: 19,90!!! Kirjoja on rajoitetusti.

19.90 €

Pienten koirien valjaat. 3 eri väriä, 2 kokoa!

Säädettävät ja hengittävät valjaat. Reunat pehmeää fleeceä.  Pakettiin kuuluu samanväriset hihna (120 cm) ja namipussi. Kestävät koneellisen pesun.  Värit: Roosa. Sini-lila. Harmaa.  Koot : S (rinnanympärys 34-38cm) & M (rinnanympärys 42-50cm) Sopivat mm seuraaville roduile: Chihuahua, Yorkie, Toy ja kääpiö villakoira, Maltankoira, Havannankoira, Bichon Frise', Ranskan Bulldoggi, Westie, Basset, Jack Russell, Mäyräkoira, Kääpiö snautseri jne.  HUOM! Tässä tuotteessa ei ole palautus oikeutta koska emme voi taata onko se palautettuna käytetty vai ei. Mittaa tarkasti ennen kuin tilaat. Kerro tilauksen yhteydessä mikä väri ja koko. 

29.99 €

  Shampoot ja hoitoaineet

  Lelut, urosvyöt yms.

  50,00 € VOUCHER / LAHJAKORTTI JPKH palveluihin

  Tämän voucherin / lahjakortin voit ostaa joko omalle lemmikille tai vaihtoehtoisesti ystävälle jos hänen lemmikki on asioinut meillä jo aiemmin. Arvo on 50,00 euroa. Voimassaolo on vuoden 2020 loppuun saakka. Jatkamme voimassaoloa yhdellä lisävuodella riippuen siitä normalisoituuko korona tilanne milloin ja mikäli ette ehtisi käyttää lahjakorttia vuoden 2020 loppuun mennessä.

  50.00 €

  100,00 € Voucher / Lahjakortti JPKH palveluihin

  Tämän voucherin / lahjakortin voit ostaa joko omalle lemmikille tai vaihtoehtoisesti ystävälle jos hänen lemmikki on asioinut meillä jo aiemmin. Arvo on 100,00 euroa.  Voimassaolo on vuoden 2020 loppuun saakka. Jatkamme voimassaoloa yhdellä lisävuodella riippuen siitä normalisoituuko korona tilanne milloin ja mikäli ette ehtisi käyttää lahjakorttia vuoden 2020 loppuun mennessä.

  100.00 €