JPKH KOIRAHOITOLA JA KISSAHOTELLI

Olemme pienille koiraroduille suunnattu hoitola / hotelli joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alla. 
Meillä mottona on: "Koiran parasta ajatellen".
Meille voi tuoda kilttejä, muiden koirien ja ihmisten kanssa toimeen tulevia koiria niin päivä- ja vuorokausihoitoon sekä trimmauksiin ja muihin palveluihin. 

KISSOILLE meillä on oma hotelli eri rakennuksessa. Kodinomaiset sviitit tarjoavat rauhallisen paikan kissalle loman ajaksi. Kissa pääsee halutessaan kiipeämään sviitin portaita ja puuta pitkin 2 kerrokseen josta hyvä näköala ikkunoista.


HOITOLAN HOTELLIPALVELUT

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen palvelun kaikille pienille koirille. Palvelemme heitä kiireettömästi, ilman että he kokevat stressiä. 

Jokainen lemmikki, joka tulee meille hoitoon kohdellaan kuin hän olisi meidän oma. Meillä ei ole koirille ikäviä metallisia häkkejä käytössä vaan uskomme kodinomaiseen hoitomuotoon missä koirat ovat vapaina kuin olisivat kotona. 

Raikasta vettä on aina saatavilla niin sisällä kuin ulkona.

Puolen hehtaarin aidatulla pihalla on  pienten koirien turvallista juosta ja leikkiä. Pihalle pääsee niin usein kuin koira haluaa. Kesällä uintimahdollisuus. Lisäturvan tuovat tallentavat valvontakamerat. 

Tilamme ovat uudet, modernit ja turvalliset pienille koirille. Tervetuloa tutustumaan!

 

"LETKUN LIKAT"

"Letkun likat" eli Minni, Muru , Molly ja Maya ovat kaikki sterilisoidut joten kaikki pojat ja tytöt sopivat leikkikaveriksi. He ovat erittäin sosiaalisia ja kilttejä luonteeltaan. Letkun likat rakastavat niin koiria kuin ihmisiä yli kaiken. Heidän ja kaikkien lemmikkien hovimestarina toimii Janne Antin.

TERVEYS JA TERVEELLINEN KOIRA

Kaikilta koirilta vaadimme ajantasalla olevat rokotukset, myös kennelyskä ja loishäätö.

Huomioikaa ettemme voi vastaanottaa koiria joilla ei ole rokotukset kunnossa tai keneltä puuttuu rokotetodistus. 

Juha-Pekka Jalli toimii meidän koirien eläinlääkärinä.