Palvelumme:

MIAUUU!!

SISÄKISSOILLE


 • Meillä kissoja ei pidetä häkeissä! Kissat majoittuvat meillä tilaviin sviitteihin, ovat erillään koirista. Lyhyin "miniloma" kissoille on meillä 2 vrk.  Kissojen sviitit ovat tilavia ja ikkunallisia mistä voi bongata lintuja. Kisut ovat meillä kuin kotonaan ja kohtelemme heidät kuin olisivat omia perheenjäseniä. Silityksiä ja seuraa saavat päivittäin, sitä halutessa. Raikasta vettä on aina tarjolla. Otamme hoitoon sisäkissoja jotka ovat rokotettuja, sosiaalisia ja sisäsiistejä.

Kun tuot kissaa meille hoitoon mukaan tulee tuoda:

 • Rokotetodistus (rokotteet oltava ajantasalla)
 • Oma ruoka, herkut, ruoka ja vesi astiat (myös vaihto)
 • Kissan oma WC ja siihen tarvittava hiekka / pelletti
 • Peti, viltti, tyyny tms missä oman kodin tuoksut.
 • Leluja, kaikkea mitä luulet kissan kaipaavan ollessaan poissa kotoa.
 • Tarvittaessa ota mukaan esim Feliway haihdudin / suihke tms mikäli tiedät jo etukäteen että kissa saattaa stressaantua hoitojakson alussa / aikana, omistajan poissaolon takia.
 • kissan mahdolliset lääkkeet. Kerro näistä varauksen yhteydessä!
 • HUOM! Samaan sviittiin majoittuvat vain saman perheen kissat. Sairasta kissaa ei voi tuoda hoitoon!

WUFF!!!

Kaikenkokoisille ja ikäisille seurakoirille. 

Nuoret urokset ovat tervetulleet vain jos ovat kastroidut tai heillä on kemiallinen kastraatio päällä. 


 • Koirat ovat meille kuin perheenjäseniä. Olemme kodinomainen ja häkitön hotelli. Sisätiloissa pienet seurakoirat SAAVAT olla (ja nukkua) missä viihtyvät parhaiten. Halutessaan saavat nukkua jopa sängyssä minne pääsevät kätevästi portaita pitkin. Otamme "FREEDOM"-hoitomuotoon vain pieniä seurakoiria  jotka ovat hyvin sosiaalistettuja ja tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Isommat koirat "FREEDOM"-hoitomuotoon vain mahdollisuuksien mukaan ja vain mikäli sopivat olemaan pienten koirien kanssa, esim pehmeän luonteensa ja kokemuksena elää pienten koirien kanssa. Ensisijaisesti isoille koirille tarjoamme huonemajoituksen, "ROOM SERVICE". Meillä on tilavia hotellihuoneita tarjota koirille jotka eivät syystä tai toisesta tule toimeen muiden koirien kanssa. Juoksussa olevaa narttua, aggressiivista tai sairasta koiraa ei voi tuoda hotelliin! Ei myöskään nuorta urosta jota ei ole kastroitu tai on kemiallinen kastrointi päällä, mikäli kyseessä on FREEDOM hoitomuoto. ROOM SERVICE hoitomuoto sopii kaikille koirille mikäli heillä ei ole eroahdistusta.

-Aivan kuten isot seurakoirat, myös pienet seurakoirat voivat saada oman hotellihuoneen.  Pihalle koira pääsee lukuisia kertoja vuorokaudessa. Tämä onnistuu kiitos meidän kahden erillisten aidattujen pihojemme takia. 

(ROOM SERVICE) hotellihuone -hoitojakso sopii rauhallisille yksilöille, joilla ei ole eroahdistusta. Nämä koirat lenkitetään tai käyvät meidän omalla aidatulla pihalla erikseen muista koirista.

  Kun tuot koiraa meille käytä koiraa pissalla automatkan jälkeen. Soita puhelimella ja kerro tulostasi. ÄLÄ SOITA OVIKELLOA kun tulet pihalle vaan soita puhelimella!

  -Odota! -ÄLÄ AVAA PORTTIA OMINPÄIN!

  Mukaan tulee tuoda:

  • Rokotetodistus (rokotteet oltava ajantasalla)
  • Koiran omat ruoat. Samat ruoat mitä koira syö kotona. Mukaan ei tuoda ruoka tai vesi astioita!
  • Herkkuja voi tuoda, ei kuitenkaan puruluut koska niistä voi tulla riitaa. Mikäli koiralle on varattu huone omaan käyttöön voi myös tuoda luita yms.
  • Peti, vain jos koiralle on varattu huone omaan köyttöön tai jos uskotte että koira käyttää petiä myös meillä. 
  • Leluja voi tuoda mukaan vain mikäli koiralle on tilattu huone omaan käyttöön.

  Kotihoito, kaikille lemmikeille.

   • Lähinnä ruokinta & ulkoiluttaminen, mahdollisuuksiemme mukaisesti.
   • Kilometrikorvaus lisätään hintaan.
   • Hinnat löytyvät a.o. hinnastosta
   • Varaukset ja lisätietoa soittamalla numeroon 045-2056000
   • HUOM! Emme hoida aggressiivisia lemmikkejä!

   HOITOJAKSOT KISSALLE

   SISÄKISSOILLE ON TILAVIA, IKKUNALLISIA SVIITTEJÄ: 

   Sisäsiistit ja sosiaaliset sisäkissat ovat meille lämpimästi tervetulleet.  Sviitit ovat erittäin tilavia ja ikkunallisia huoneita. Sviitit ovat kevyesti kalustetut, mm raapimapuu löytyy jokaisesta sviitistä sekä erilaisia huonekaluja. Jokaiseen sviittiin majoitamme vain yhden ja saman perheen kissat

   Kissoille meillä on tarjota 7 erikokoista sviittiä. 

   Tämä sviitti sopii niin kissoille kuin koirille ja sijaitsee talon 1 kerroksessa. Sisustuksen voi muokata tarpeiden mukaisesti. Kaikki sviitit ovat eri näköisiä.
   Tämä sviitti sopii niin kissoille kuin koirille ja sijaitsee talon 1 kerroksessa. Sisustuksen voi muokata tarpeiden mukaisesti. Kaikki sviitit ovat eri näköisiä.
   Voimme ulkoiluttaa valjaisiin tottuneet kissat turvallisesti aidatulla pihalla.
   Voimme ulkoiluttaa valjaisiin tottuneet kissat turvallisesti aidatulla pihalla.
   Tämäkin sviitti sijaitsee 1 kerroksessa ja sopii niin useammalle koiralle kuin myös kissoille. Sisustuksen voimme muokata tarpeiden mukaisesti.
   Tämäkin sviitti sijaitsee 1 kerroksessa ja sopii niin useammalle koiralle kuin myös kissoille. Sisustuksen voimme muokata tarpeiden mukaisesti.


   Omistatko kissan JA koiran? Meillä perheen lemmikit voivat asua yhdessä ja samassa huoneessa "ROOM SERVICE" hoitomuodossa, omistajan vastuulla ja takuulla että tulevat toimeen keskenään koko hoitojakson ajan.
   Omistatko kissan JA koiran? Meillä perheen lemmikit voivat asua yhdessä ja samassa huoneessa "ROOM SERVICE" hoitomuodossa, omistajan vastuulla ja takuulla että tulevat toimeen keskenään koko hoitojakson ajan.

   HOITOJAKSOT KOIRALLE

   (2 eri hoitomuotoa): 

   1. "FREEDOM" palvelu, VAPAANA LAUMASSA! 

   -Tämä palvelu on ensisijaisesti vain pienille, sosiaalisille seurakoirille! Isompi seurakoira voi saada tämän palvelun vain mikäli on tottunut olemaan pienten koirien kanssa ja vain jos samanaikaisesti ei ole hoidossa pieniä koiria joilla pelko isoja koiria kohtaan!

   (omat ruoat mukaan)

   FREEDOM -hoitojaksolla koirat ovat vapaina keskenään, valvonnan alla. 

   HUOM!  Uroksille käytämme sisätiloissa urosvyöt (ota oma mukaan) jotta vältymme turhilta merkkaamisilta. Mikäli narttu on merkkaavaa sorttia, kerrothan meille, näin hän voi tarvittaessa käyttää narttupöksyjä sisätiloissa.

   -Pidätämme oikeuden päättää onko koirasi soveltuva meille Freedom-hoitoon.   2. "ROOM SERVICE"

   HOTELLIHUONE  OMAAN KÄYTTÖÖN  (KAIKENKOKOISILLE KOIRILLE ILMAN EROAHDISTUSTA). 

   "ROOM SERVICE" on vaihtoehto "FREEDOM" -palvelulle. 

   Tämä sopii seurakoiralle joka ei (syystä tai toisesta) ole tarpeeksi sosiaalinen olla muiden koirien kanssa. Tämä ei sovi jos koirallasi on eroahdistus tai tekee tuhoja. Koiran täytyy olla ihmisen käsiteltävissä eikä missään nimessä aggressiivinen ihmisiä kohtaan!

   Vahti tai metsästyskoiria emme voi ottaa hoitoon!

   TÄRKEÄÄ: Koiran tulisi voida mennä portaita ylös ja alas!

   Varaa 30 min tutustuminen puhelimitse. Näin mekin voimme arvioida koiran soveltuvuus tällaiseen hoitomuotoon.

   Perheen lemmikit voivat asua yhdessä ja samassa huoneessa, vaatimuksena että tulevat toimeen keskenään, koko hoitojakson aikana. 

   HUOM! Uroskoirilla tulee olla urosvyö sisätiloissa. Tuothan mukaan oman. Mikäli narttu on merkkaavaa sorttia suosittelemme hänelle narttupöksyt sisätiloissa, hoitojakson ajaksi.


   Meille voi tuoda lemmikin mistäpäin Suomea vain!  

   Facebook-sivuihimme pääset TÄSTÄ linkistä.

   Olemassa oleville asiakkaille meillä on oma FB-ryhmä. Pyydä liittymis linkki!

   HUOM! Jannen lemmikkihotellin Facebook ryhmään voivat liittyä vain meidän jo olemassa olevat asiakkaamme.


   Meidän alueella on tallentavia valvontakameroita
   Meidän alueella on tallentavia valvontakameroita

   Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

   Jannen lemmikkihotelli, Koulutie 21, 16300 Orimattila. Puh: 045-2056000