Viljaton koiranruoka Hypoallergeeninen – CLINIVET Sensitive Fish 2 kg

Viljaton koiraruoka kaikille koirille. CLINIVET Sensitive Fish on hypoallergeeninen koiranruoka, jota voidaan suositella aivan terveiden koirien lisäksi myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, jotka kärsivät toistuvista iho-, tassu- ja korvatulehduksista tai hiiva- tai varvasväliongelmista.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Toimitus 4,90 €.
Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 2 kg (12,45 €/kg) ja 12 kg (7,24 €/kg).


Kuvaus

Viljaton koiranruoka

Viljaton koiraruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Koska CLINIVET Sensitive Fish sopii kaikille koirille, se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Sensitive Fish on hypoallergeeninen viljaton koiranruoka, jota voidaan suositella aivan terveiden koirien lisäksi myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin. Lisänä voi tarjoilla myös herkkävatsaiselle tai iho-ongelmista kärsiville koirille kotimaista Lyder erikoisruokaa.

CLINIVET Sensitive Fish sisältää optimaalisessa suhteessa omega-6 rasvahappoja ja arvokkaita omega-3 rasvahappoja, joiden tiedetään hillitsevän tulehdusta ja vähentävän koiran kutinaa ja iho-oireita. Tästä syystä tätä ruokaa voidaan suositella terveiden koirien lisäksi allergisista iho-oireista ja atopiasta kärsivälle koiralle.

CLINIVET Sensitive Fish on sarjan toiseksi eniten myyty koiranruoka!

Mistä on viljaton koiranruoka tehty?

Kala (42 %) (kuivattu valkoinen kala 20,5 %, tuore valkoinen kala 19 %, kalaliemi 2,5 %), tapioka (20 %), bataatti (18,5 %), sokerijuurikas (6 %), kananrasva, panimohiiva, lohiöljy, mineraalit, prebiootti FOS (1600 mg/kg), beetaglukaanit, prebiootti MOS (400 mg/kg), yuccauute (200 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), kondroitiini (150 mg/kg), karpalouute, vihreän teen uute, granaattiomenauute, rosmariini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24 %, raakaöljyt ja -rasvat 12 %, raakatuhka 9 %, raakakuitu 2,9 %.

Vitamiinit / kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 24,000 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,200 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 200 iu.

Hivenaineet / kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 427 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 80 mg, orgaaninen seleeni (inaktiivinen seleenihiiva) 70 mg, aminohappojen mangaanikelaattihydraatti 53 mg, vedetön kalsiumjodaatti 2 mg, antioksidantit (stabiloitu tokoferoliseoksella).

Energiapitoisuus: 340 kCal/100 g (1423,5 kJ).

Viljaton koiranruoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen viljaton koiranruoka – loistava vaihtoehto myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
Gluteeniton ja viljaton koiraruoka
Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
Granaattiomenauute tukee koiran virtsateiden hyvinvointia ja ehkäisee virtsatulehdusten syntymistä
Valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista
Erinomainen maittavuus ilman lisättyjä makuaineita

24,90 €
12,45 € / 1 kg