Photizo® Light Therapy sinulle

Photizo Pain Relief on CE-hyväksytty laite kroonisen kivun hoitoon kotioloissa. 

LED- ja infrapunavalohoito on yksi markkinoiden turvallisimmista hoitokeinoista.

Photizo Light Therapy Systems on eteläamerikkalainen vuonna 2005 perustettu yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan johtavia huipputeknologisia valohoitoratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille ja laite sopii myös kotihoitoon.

Miten Photizo Pain Relief toimii? 

Kautta aikojen on tiedetty, että auringonvalossa on sekä parantavaa voimaa että hyvinvointiominaisuuksia. Valo on energiaa ja energia ylläpitää elämää - sitä ei voida tuhota, mutta se voidaan muuntaa muuhun muotoon.

Photizo Pain Reliefin LED-valohoito hyödyntää puna- ja infrapunavalon parantavaa voimaa tietyillä aallonpituuksilla ja taajuuksilla. Se kiihdyttää paranemista aktivoimalla kehon omaa kipua poistavaa ja rentouttavaa 'lääkitystä'. Photizo Pain Relief lisää verenvirtausta hoidettavalla alueella ja se mahdollistaa kaikkien kuonaineiden poistumista alueelta nopeasti.

Photizo Home Care -laitteet ovat puna- ja infrapunavaloa välittäviä LED-valolaitteita, joiden valo tunkeutuu ihoon energian tuotannon ja muiden metabolisten prosessien stimuloimiseksi kohdealueilla. Infrapunavalo on yksi ainoista fyysisistä hoidoista, jotka toimivat parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Loukkaantuneille soluille voidaan todella antaa uutta eloa valoterapialla.

LED:it ovat käteviä valon tuottamiseksi tietyillä aallonpituuksilla, ja useat tutkimukset osoittivat, että itsessään valo tietyillä aallonpituuksilla on se, joka on luonteeltaan terapeuttinen. Kaikilla biologisilla järjestelmillä on ainutlaatuinen absorptiospektri, joka määrittää ne aallonpituudet, joiden säteily imeytyy tuottamaan tietyn terapeuttisen vaikutuksen. Spektrin näkyvästä punaisesta ja näkymättömästä infrapunavyöhykkeestä on osoitettu olevan erittäin läpitunkevia ja ainutlaatuisia terapeuttisia vaikutuksia elävään kudokseen. LED-valot sallivat myös valonsäteen levittämisen sen sijaan, että se olisi tarkka valonsäde. LED:n laajakulmainen diffuusio antaa sille helpommin laajemman vaikutusalueen, näin valonsäteet kykenevät tunkeutumaan laajemmalta pinta-alalta ja tämä johtaa siihen, että saadaan nopeampi käsittelyaika tietyllä alueella kuin laserilla.

Photizo Pain Relief -laitteen käyttö:

Aseta vain Photizo Pain Relief -laitteen pää (LED:it) hoidettavalle alueelle, paina virtapainiketta ja odota, kunnes ajoitettu hoito päättyy, ja siirrä sitten seuraavaan hoitoa vaativaan alueeseen. Toista, kunnes olet käynyt läpi kaikki halutut alueet. 

Krooninen kipu liittyy yleensä johonkin perussairauteen. Hoida aina laitteen LED-valo pää ihoa vasten. Koska veri imee itseensä suurimman osan valosta paina laitteen päätä varovasti kiinni ihoon, jotta pinnallinen verenvirtaus tukkeutuisi hoidon ajaksi mekaanisesti. Tämä varmistaa valon syvemmälle tunkeutumisen.

Aloita käsittelemällä kipeytyneitä alueita yksi kerrallaan kerran (1) päivittäin 5 päivän ajan ja sitten kaksi (2) - kolme (3) kertaa viikossa. Kun kipeytynyttä kohtaa hoidetaan Photizolla, saattaa alue kipeytyä hetkellisesti entisestään, se kuuluu asiaan, kun kauan pinteessä olevat solut alkavat heräilemään.

Tekniset ominaisuudet:

  • Aallonpituudet: 633nm punavalo, 850nm infrapunavalo
  • Hoitoalue: 4.7cm2
  • Teho: 330mW/cm2
  • Laitteen paino: 280 g
  • Hoitoannos on 41 sekuntia, jokainen annos sisältää molemmat aallopituudet ja tehon samanaikaisesti.

Tehokas LED-valo ja infrapunahoitolaite kotikäyttöön

Näkyvä punainen valo: Valo, joka sijaitsee näkyvän spektrin sisällä 400nm (violetti) 700nm (punainen). Aallonpituus 660 nanometriä (nm - 1 nanometri vastaa yhtä miljardinosaa metriä) tunkeutuu kudos syvyyteen noin 8-10 mm ja on erittäin hyödyllinen hoidettaessa ongelmia lähellä pintaa, kuten haavat, leikkaushaavat, arvet, lihasten laukaisu- ja painepisteet sekä akupunktiopisteet.Se on erityisen tehokas infektioiden hoidossa.

Infrapunavalo: Valo näkymätön spektri (punainen), 700 nm - 2000 nm. Infrapunasäde ei näy silmään; se tunkeutuu noin 30-40 mm:n syvyyteen, mikä tekee siitä tehokkaan hoitomuodon luille, nivelille, syville lihaksille, limapusseille jne.

Vaikka punavalo ja infrapunasäteet yltävät eri syvyyksiin ja vaikuttavat kudoksiin eri tavalla, niiden terapeuttiset vaikutukset ovat samankaltaiset.

HUOM! Lemmikille suosittelemme: Photizo Vet Care hoitolaitteen. 


347.20 €
Please select variants first