Hyvän tahdon tarina - kirja. HINTA ALENNETTU 10 eurolla!

"Rakkaus luontoa ja eläimiä kohtaan alkaa lapsuudesta. On tärkeää nousta lapsen tasolle ja lukea yhdessä tarina luonnon kauneudesta, hyvistä arvoista, yhdessä tekemisen ilosta ja merkityksestä. Rauhallinen ja myötätuntoinen kestävän kehityksen kuvakirja antaa lapsille ja aikuisille ikimuistoisen elämyksen. Lukiessamme kirjaa olemme toistemme kainaloissa, yhteisen luonnon sylissä"

Satu kertoo Pii-jänöstä, hänen äidistään, pehmolelu Untuvasta ja hassusta Hiphei Hybridi-robotista, jonka ihminen on viisaudessaan lähettänyt luontoon saamaan lisää tietoja ja taitoja. Hipheille on annettu mukaan kolme laatikollista kierrätysmateriaalia, josta sen pitäisi kehittää hyödyllisiä keksintöjä ihmiselle. Hiphei rakentaa muovipulloista mm. selänrapsuttimen, mutta eläimet tietävät, että hyvään elämään tarvitaan myös ruokaa, lämmin pesä ja paljon muutakin.

Hauskassa ja humaanissa Hyvän tahdon tarinassa eläimet, kasvit, ihmiset ja koneet(kin) elävät yhdessä jakaen kokemuksia toisilleen. Uusiutuvista luonnonvaroista, auringosta, tuulesta ja vedestä tulee heidän parhaita ystäviään. 

Kirjassa on mukana myös lapsille ja vanhemmille suunniteltu monipuolinen Opas, jossa on yli 200 luontoon liittyvää, käytännössä hyväksi koettua toimintavinkkiä, leikkiehdotusta ja yhdessä pohdittavaa kysymystä lapsiperheille.

Jos tilaat yhden tai jopa 2 kirjaa valitse toimitus 4,90 €. Jos tilaat useamman tai myös muita tuotteita valitse toimitus 5,90 €.

Hinta alennettu 10 eurolla!  Norm. hinta 29,90 NYT: 19,90!!! Kirjoja on rajoitetusti.

19.90 €
Please select variants first