CLINIVET Large Puppy Hypoallergeeninen – Penturuoka isojen rotujen pennuille 7 kg

Ison pennun penturuoka, joka on kehitetty varta vasten isolle ja jättirodun pennulle. Sopii myös tiineille ja imettäville emoille.

CLINIVET Large Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Myyntikoko: 7 kg (6,84€/kg).


Kuvaus

Ison pennun penturuoka pennulle ja emolle

Ison pennun penturuoka, joka on kehitetty varta vasten isolle ja jättirodun pennun erityistarpeisiin. CLINIVET Large Puppy tukee ison ja jättirodun pennun kasvua ja tasapainoinen ravinto ehkäisee tehokkaasti kehityshäiriöitä. CLINIVET Large Puppy sopii myös tiineille ja imettäville emoille.

Hyvän penturuoan merkistystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Lisäksi isot, nopeasti kasvavat rodut ovat pieniä ja keskikokoisia rotuja alttiimpia erilaisille kasvuhäiriöille, joita voidaan korkealaatuisella ravinnolla tehokkaasti ennaltaehkäistä.

Tästä syystä ison pennun penturuoka on paras sijoitus ison pennun terveyteen ja tulevaisuuteen.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (23%), maissi, siipikarjan rasva (9%), sokerijuurikas, kaurahiutale, siipikarjan maksa (3 %), panimohiiva, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (0,036%), prebiootti FOS (0,036%), glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), kondroitiinisulfaatti (0,025%), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, rasvapitoisuus 18%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, kalsium 1,8%, fosfori 1,0%, omega-6- rasvahapot 3,66%, omega-3- rasvahapot 0,67%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,166 IU, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130 IU, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 123 mg, beetakaroteeni 1,46 mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus: 390 kCal/100g.

Ison pennun penturuoka täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle pennulle
Optimaalinen fosforin ja kalsiumin suhde ison pennun kasvutarpeisiin
Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat yhdessä ison pennun nivelten ja rustojen kehitystä nopean kasvun aikana
Prebiootit MOS ja FOS tukevat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja hellivät pennun herkkää vatsaa
C-vitamiini, beetakaroteeni ja hiiva tukevat pennun immuunijärjestelmää
Sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista siipikarjanlihaa
Omega-3 ja omega-6-rasvahapot kalasta ja pellavansiemenistä hellivät pennun ihoa ja turkkia
Ruoan valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
Erityisen maukas ilman keinotekoisia makuaineita

Pentuiän jälkeen

Kun pentu on 9-12 kuukauden ikäinen, on aika vaihtaa ison pennun penturuoka aikuisen koiran ruokaan. Hyviä isolle koiralle sopivia ruokia:

  1. CLINIVET Adult Large on vehnätön koiranruoka isolle koiralle
  2. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
  3. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös erityisen herkälle koiralle.
47,90 €
6,84 € / 1 kg