CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka koirille 4 kg

Senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. Vehnätön CLINIVET Adult Senior sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

Erinomaista vastinetta rahoille!

Valmistettu ilman eläinkokeita.

Toimitus 4,90 €.
Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (8,72€/kg) ja 14 kg (6,20€/kg).


Kuvaus

Senioriruoka ikääntyvälle koiralle

Senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. CLINIVET Adult Senior on vehnätön täysravinto, joka sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiravanhukselle.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva (4,5%), kuivattu kala, panimohiiva, siipikarjan maksa, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, vitamiinit, lohiöljy, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti FOS (0,03%), prebiootti MOS (0,03%), kondroitiinisulfaatti (0,025%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,52%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 IU, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111 IU, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 IU, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti 275 mg, rautasulfaatti monohydraatti 28 mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 105 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,52 mg, seleenihiiva 95,65 mg.

Senioriruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

Hypoallergeeninen senioriruoka – 100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat vanhan koiran immuunijärjestelmää
Prebiootit FOS ja MOS tukevat tukevat ja tasapainottavat vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät vanhenevaa ihoa ja turkkia
Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä ikääntyvän koiran nivelten ja rustojen toimintaa
Valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
Erityisen maukas senioriruoka ilman lisättyjä makuaineita

Milloin koirasta tulee seniori-ikäinen?

Seniori-iän katsotaan yleisesti alkavan siitä, kun koira on oletetun elinikänsä puolivälissä. Koska pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, ne tulevat seniori-ikäisiksi myöhemmin kuin suuret. Tästä syystä voidaan ajatella, että koiran seniori-ikä alkaa noin 5-8 -vuotiaana.

Ikääntyvän koiran painoa on syytä tarkkailla

Kun koira vanhenee, sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeet muuttuvat. Ikääntyvällä koiralla on vaarana huomaamaton painon nousu, joten vanhenevan koiran painoa on syytä pitää silmällä. Jos koiran paino alkaa nousta, on hyvä vaihtaa senioriruoka CLINIVET Adult Light kevytruokaan.

34,90 €
8,72 € / 1 kg