JUONTAJA JANNE ANTIN

Juontaja on koko show'n sielu, oli sitten kyseessä tapahtuma, juonto televisiossa, messuilla tai muualla. Työ saattaa monelta vaikuttaa pelkältä höpöttämiseltä, mutta tähän kätkeytyy kuitenkin paljon muuta. Juontotyö on jo itsessään oma kiehtova maailmansa.

Minulta löytyy vuosien kokemusta mm suorista televisio ohjelmista, erilaisista tapahtumista ja messuista. Parasta aikaa juonnan Nelosen hyväntekeväisyys tv-ohjelma Onnenarpa.

Kielet joita käytän työssäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Huom! Minua voi myös tilata paikan päälle vetämään viihteellisiä ohjelmia kuten tietokilpailuja, bingoa yms. -Omat tarvikkeet löytyvät mukaan otettavana kuten mm. fläppitaulu, mikrofoni ja kaiutin. Mikäli tapahtumalle on tarve kahdelle juontajalle, juonto parinani toimii Anne-Mari Planting (myös hän tuttu mm tv-sarjasta Matkaoppaat).

Lisätietoa ja varaukset numerosta 045-2056000. 

Suora laskutus.

Onnenarpa, Nelonen
Onnenarpa, Nelonen
Onnenarpa, Nelonen
Onnenarpa, Nelonen
Orimattilan Toukomarkkinat 2022
Orimattilan Toukomarkkinat 2022

Juontajaparini toimii Anne-Mari Planting.

Olen myös toiminut ns "mainoskasvona" ja juontajana eri kampanjoissa. Eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää.
Olen myös toiminut ns "mainoskasvona" ja juontajana eri kampanjoissa. Eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää.
Jaakon Päivät Pietarsaari
Jaakon Päivät Pietarsaari
Eri messuilla olen toiminut niin juontajana kuin myös lukuisten yritysten edustajana.
Eri messuilla olen toiminut niin juontajana kuin myös lukuisten yritysten edustajana.
Olen toiminut Toni & Guy Suomi "persoona" edustamassa brändiä ympäri Suomea
Olen toiminut Toni & Guy Suomi "persoona" edustamassa brändiä ympäri Suomea

Stockmannin HULLUT PÄIVÄT olen juontanut vuositolkulla. Helsinki, Itäkeskus, Tapiola, Jumbo, Oulu ja Tampere.

Myös Sokos 3+1 päiviä olen juontanut Helsingissä.