Juontaja Janne Antin

Onenarpa Hyväntekeväisyysohjelma Nelosella, Kesäkuu 2022
Onenarpa Hyväntekeväisyysohjelma Nelosella, Kesäkuu 2022
Orimattilan Toukomarkkinat 2022
Orimattilan Toukomarkkinat 2022
Huhtikuu 2022
Huhtikuu 2022
Eri messuilla olen toiminut niin juontajana kuin myös lukuisten yritysten edustajana.
Eri messuilla olen toiminut niin juontajana kuin myös lukuisten yritysten edustajana.


Olen lemmikkihotellin pitäjä ja myös juontaja. 

Juontaja on koko show'n sielu, oli sitten kyseessä tapahtuma, juonto televisiossa, messuilla tai muualla. Työ saattaa monelta vaikuttaa pelkältä höpöttämiseltä, mutta tähän kätkeytyy kuitenkin paljon muuta. Juontotyö on jo itsessään oma kiehtova maailmansa.

Minulta löytyy vuosien kokemusta mm suorista televisio ohjelmista, erilaisista tapahtumista ja messuista. 

Kielet joita käytän työssäni ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Huom! Minua voi myös tilata paikan päälle vetämään viihteellisiä ohjelmia kuten tietokilpailuja, bingoa yms. -Omat tarvikkeet löytyvät mukaan otettavana kuten mm. fläppitaulu, mikrofoni ja kaiutin. Mikäli tapahtumalle on tarve kahdelle juontajalle, juonto parinani toimii hyvä ystäväni Anne-Mari Planting (myös tuttu mm tv-sarjasta Matkaoppaat).

Lisätietoa ja varaukset numerosta 045-2056000. 

Suora laskutus.

Juontajana mm Jaakon Päivillä, Stockmannin Hulluilla Päivillä, Sokos 3+1 päivillä ovat minulle olleet hienoja kokemuksia.
Juontajana mm Jaakon Päivillä, Stockmannin Hulluilla Päivillä, Sokos 3+1 päivillä ovat minulle olleet hienoja kokemuksia.
Olen myös toiminut "mainoskasvona" ja juontajana eri kampanjoissa. Eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää.
Olen myös toiminut "mainoskasvona" ja juontajana eri kampanjoissa. Eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää.
Juontajaparini Anne-Mari Planting (keskellä ja minä oikealla) Matkaoppaat tv-sarjasta.
Juontajaparini Anne-Mari Planting (keskellä ja minä oikealla) Matkaoppaat tv-sarjasta.