HINNASTO

SEURAKOIRILLE

Kissojen lomajaksojen hinnat heti koirien hintojen jälkeen.

Freedom tai Room Service -Lomajaksot

Päivähoito, klo 08-18. (Tästä ylimenevä aika +5,00 € / tunti)

30€

Vuorokausi (24 h)

50€

1 viikko = 7 vrk 

300€

Saman perheen seuraavat koirat -50%

Pidempiin lomajaksoihin, pyydä tarjous!

Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisä. Tämä lisä on + 20 %

Sesonkiin kuuluvat: Vko 8, 9 & 10. Pääsiäinen, Vappu, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluviikko ja Uusivuosi. Viikon päivät ja viikonloput ovat meillä samanhintaiset! 

Palvelut lomajakson aikana:

Koiran trimmaus, mikäli mahdollista ja aikaa


Kysy hintaa!

Pelkkä pesu ja kuivaus

 40€

Kynsien leikkuu

10€

UUTTA! -A'la carte

LIHA-RISOTTO ja laktoositonta / rasvatonta raejuustoa!

Meidän omaa tekemää maukasta risottoa joka sisältää tummaa riisiä, vihanneksia (porkkana ja välillä keltaista paprikaa), runsaasti tuoretta lihaa, vaihtelevasti kanaa tai kalkkunaa, nautaa tai possua ja mausteena hiukan persiljaa. Ei suolaa tai muita mausteita! 

Hinta koostuu koiran koosta! 


Pienille koirille:

2 € / vrk


Vähärasvaista ja terveellistä.
Vähärasvaista ja terveellistä.
Erittäin maistuvaa... nam nam...
Erittäin maistuvaa... nam nam...

SISÄKISSOILLE

KISSAN SVIITTI 

(1 kissa, ikkunallinen, tilava sviitti)

1 vrk

30€

1 viikko (7 vrk)


200€

KISSOILLE SVIITTI 

(2 / useampi kissa, ikkunallinen, erittäin tilava sviitti)

1 vrk

50€

1 viikko (7 vrk)

300€

Pidempiin lomajaksoihin, pyydä tarjous!

Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisä. Tämä lisä on + 20 % 

Sesonkiin kuuluvat: Vko 8, 9 & 10. Pääsiäinen, Vappu, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluviikko ja Uusivuosi. Viikon päivät ja viikonloput ovat meillä samanhintaiset!


Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %. Kaikki hoitojaksot maksetaan ETUKÄTEEN hoitojaksoa varatessa MobilePayn kautta. Mikäli sinulla ei ole Mobilepay voit maksaa tilille. Vuorokausihoito lasketaan sen hoitojakson alkavalta vuorokaudelta kun lemmikki tuodaan hoitoon, kellonaikaan katsomatta. Lemmikkiä voi tuoda hoitoon aamu klo 07 alkaen iltaan klo 21 saakka. 

Sesonki: Viikot 8, 9 & 10. Pääsiäisenä, Vappuna, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluna, Uudenvuoden aatto ja päivänä. Sesonkina hintoihin lisätään sesonki lisä joka on hinnaston mukainen hinta +20%. Viikon päivät ja viikonloput ovat kuitenkin meillä samanhintaiset, viikonlopuista meillä ei veloiteta ekstraa! 

Maksuvälineenä hoitojaksoille käy MobilePay tai tilille maksu.  Mikäli teillä ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta yritämme järjestää toinen maksutapa. 

Paikan päällä voi maksaa MobilePayllä, käteisellä tai kortilla. 

HUOM! Hoitojaksot maksetaan aina etukäteen (varauksen yhteydessä) MobilePay:n kautta.

Pidätämme oikeuden palvelujen hintojen muutoksiin.


Peruutusehdot ja maksaminen:

Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle maksutiedot tekstiviestitse. Hoitojaksot tulee maksaa etukäteen, kokonaisuudessaan, varauksen yhteydessä. Maksun suoritettua hyväksyt samalla peruutus ehdot. Maksun voi suorittaa MobilePayn kautta tai suoraan tilille. Varaus on molemminpuolin sitova kun maksu on suoritettu. Mikäli joudut perua lomajaksoa, muistathan perua sen hyvissä ajoin jotta vältät turhia peruutus maksuja! Tutustu peruutus ehtoihin TÄSTÄ. 

Maksun palautus peruutuksen sattuessa:

-Sairaustapauksissa tai yllättävästä sairastumisesta pyydämme toimittamaan meille kirjallisen lääkärin lausunto jolloin hoitojakson maksua voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Vain lääkärin kirjallisella lausunnolla/todistuksella palautamme maksetun hoitojakson kokonaisuudessaan jopa päivää ennen peruutetusta hoitojaksosta. Palautukset maksamme tilisiirtona.

1. Maksu palautetaan kokonaisuudessaa ilman kuluja mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk (30 vrk) ennen hoitojakson alkamista.

2. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 2 vkoa ennen hoitojakson alkamista palautamme 50% ja veloitamme 50% hoitokuluista. 

3. Mikäli jätät hoitojaksoa kokonaan peruuttamatta, pidätämme koko hoitojakson hinnan.

4. Lemmikkihotelli pidättää oikeuden keskeyttää hoitojakson mikäli koira käyttäytyy erittäin huonosti tai aiheuttaa vahinkoa muille lemmikeille tai hoitajille. Tämä tarkoittaa esim. sitä että purisi toista koiraa, hoitajaa, tuhoaisi huonekaluja tms.


Teemme hoitosopimuksen lemmikin omistajan kanssa viimeistään kun lemmikki tuodaan meille hoitoon Jannen lemmikkihotelliin. Sopimus sitoo molempia osapuolia toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sopimuksen ehdot löytyvät myös TÄSTÄ. 

Koirat tuodaan tutustumaan meihin etukäteen ennen hoitojakson alkamista. 

Hoitojaksojen maksut maksetaan etukäteen, varauksen yhteydessä, kokonaisuudessaan.


-TÄRKEÄÄ, luethan tämänkin tekstin!!!

-Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos lemmikkisi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille. Lemmikkihotelliin ei voi tuoda sairasta ripuloivaa tai leikkaamatonta lemmikkiä. 

Perus rokotukset tulevat olla kunnossa, koirilla myös kennelyskä rokote.


Lääkkeiden antaminen lemmikille sisältyy meillä hintaan, mikäli lemmikki on yhteistyöhaluinen! Jos emme saa annettua lemmikille lääkkeet hänet viedään eläinlääkärille joka ne antaa. Tästä aiheutuneet kulut maksaa omistaja.

Kerrothan mahdollisesta lääkityksestä ETUKÄTEEN, varauksen yhteydessä!!!