HINNASTO

SEURAKOIRILLE

Kissojen lomajaksojen hinnat heti koirien jälkeen.

Freedom tai Room Service -Lomajaksot

Päivähoito (aamusta iltaan)

30€

Vuorokausi (24 h)

50€

1 viikko = 7 vrk 

300€

Saman perheen seuraavat koirat -50%

Pidempiin lomajaksoihin, pyydä tarjous!

Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisä. Tämä lisä on + 20 %

Sesonkiin kuuluvat: Vko 8, 9 & 10. Pääsiäinen, Vappu, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluviikko ja Uusivuosi. Viikon päivät ja viikonloput ovat meillä samanhintaiset! 

Palvelut lomajakson aikana:

Koiran trimmaus


Kysy hintaa!

Pelkkä pesu ja kuivaus

 40€

Kynsien leikkuu

10€

UUTTA!

LIHA-RISOTTO ja laktoositonta / rasvatonta raejuustoa!

Meidän omaa tekemää maukasta risottoa joka sisältää tummaa riisiä, vihanneksia (porkkana ja välillä keltaista paprikaa), runsaasti tuoretta lihaa, vaihtelevasti kanaa tai kalkkunaa, nautaa tai possua ja mausteena hiukan persiljaa. Ei suolaa tai muita mausteita! 

Hinta koostuu koiran koosta! 


Pienille koirille:

1-2 € / vrk


Vähärasvaista ja terveellistä.
Vähärasvaista ja terveellistä.
Erittäin maistuvaa... nam nam...
Erittäin maistuvaa... nam nam...

SISÄKISSOILLE

KISSAN SVIITTI 

(1 kissa, ikkunallinen, tilava sviitti)

Vuorokausi (24 h)

30€

1 viikko


200€

KISSOILLE SVIITTI 

(2 / useampi kissa, ikkunallinen, erittäin tilava sviitti)

Vuorokausi

50€

1 viikko

300€

Pidempiin lomajaksoihin, pyydä tarjous!

Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisä. Tämä lisä on + 20 % 

Sesonkiin kuuluvat: Vko 8, 9 & 10. Pääsiäinen, Vappu, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluviikko ja Uusivuosi. Viikon päivät ja viikonloput ovat meillä samanhintaiset!

Kotihoito Hoitaja kotiin. Koiralle, kissalle tai kanille.

30 min / käynti


Kilometrikorvaus 1,00 € / km. Kilometrit lasketaan Jannen lemmikkihotellista ja takaisin. Kotihoidon koko summa laskutetaan etukäteen MobilePayn kautta varauksen yhteydessä. 

Useammasta lemmikistä veloitamme lisämaksun 10€ / lemmikki.

Suosittelemme tutustumiskäyntiä meiltä etukäteen. Tutustumiskäynnistä veloitamme pelkät kilometrikorvaukset.

Alk. 

30 € / käynti


Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %. Kaikki hoitojaksot maksetaan ETUKÄTEEN hoitojaksoa varatessa MobilePayn kautta. Vuorokausihoito lasketaan sen hoitojakson alkavalta vuorokaudelta kun lemmikki tuodaan hoitoon, kellonaikaan katsomatta. Lemmikkiä voi tuoda hoitoon aamu klo 07 alkaen iltaan klo 21 saakka. 

Sesonki: Viikot 8, 9 & 10. Pääsiäisenä, Vappuna, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluna, Uudenvuoden aatto ja päivänä. Sesonkina hintoihin lisätään sesonki-lisä joka on hinnaston mukainen hinta +20%. Viikon päivät ja viikonloput ovat kuitenkin meillä samanhintaiset, viikonlopuista meillä ei veloiteta ekstraa! 

Maksuvälineenä hoitojaksoille käy MobilePay.  Mikäli teillä ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta yritämme järjestää toinen maksutapa. 

Paikan päällä voi maksaa MobilePayllä, käteisellä tai kortilla. 

HUOM! Hoitojaksot maksetaan aina etukäteen (varauksen yhteydessä) MobilePay:n kautta.

Hoitojaksot maksetaan ennakkoon MobilePay:n kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta ota yhteyttä niin järjestämme toisen vaihtoehdon.
Hoitojaksot maksetaan ennakkoon MobilePay:n kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta ota yhteyttä niin järjestämme toisen vaihtoehdon.

Pidätämme oikeuden palvelujen hintojen muutoksiin.


Peruutusehdot ja maksaminen:

Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle maksutiedot tekstiviestitse. Hoitojaksot tulee maksaa etukäteen, kokonaisuudessaan, varauksen yhteydessä. Maksun suoritettua hyväksyt samalla peruutus ehdot. Maksun voi suorittaa MobilePayn kautta. Varaus on molemminpuolin sitova kun maksu on suoritettu. Muistathan perua hoitojaksoa hyvissä ajoin jotta vältät turhia maksuja! Tutustu peruutus ehtoihin myös TÄSTÄ.

Maksun palautus peruutuksen sattuessa:

-Sairaustapauksissa tai yllättävästä sairastumisesta pyydämme toimittamaan meille kirjallisen lääkärin lausunto jolloin hoitojakson maksua voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Vain lääkärin kirjallisella lausunnolla/todistuksella palautamme maksetun hoitojakson kokonaisuudessaan jopa päivää ennen peruutetusta hoitojaksosta.

1. Maksu palautetaan kokonaisuudessaa ilman kuluja mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk (30 vrk) ennen hoitojakson alkamista.

2. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 2 vkoa ennen hoitojakson alkamista palautamme 50% ja veloitamme 50% hoitokuluista. 

3. Mikäli jätät hoitojaksoa kokonaan peruuttamatta, pidätämme koko hoitojakson hinnan.

4. Lemmikkihotelli pidättää oikeuden keskeyttää hoitojakson mikäli koira käyttäytyy erittäin huonosti tai aiheuttaa vahinkoa muille lemmikeille tai hoitajille. Tämä tarkoittaa esim. sitä että purisi toista koiraa, hoitajaa, huonekaluja tms.


Teemme hoitosopimuksen lemmikin omistajan kanssa viimeistään kun lemmikki tuodaan meille hoitoon Jannen lemmikkihotelliin. Sopimus sitoo molempia osapuolia toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sopimuksen ehdot löytyvät myös TÄSTÄ. 

Koirat tuodaan tutustumaan meihin etukäteen ennen hoitojakson alkamista. 

Hoitojaksojen maksut maksetaan etukäteen, varauksen yhteydessä, kokonaisuudessaan.


-TÄRKEÄÄ, luethan tämänkin tekstin!!!

-Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos lemmikkisi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille. Lemmikkihotelliin ei voi tuoda sairasta tai ripuloivaa lemmikkiä eikä MISSÄÄN NIMESSÄ juoksussa olevaa koiranarttua. Juoksujen loppumisesta PITÄÄ AIKAA OLLA KULUNUT minimi 1,5 kk! 

Perus rokotukset tulevat olla kunnossa, koirilla myös kennelyskä rokote.


Lääkkeiden antaminen lemmikille sisältyy meillä hintaan, mikäli lemmikki on yhteistyöhaluinen! Jos emme saa annettua lemmikille lääkkeet hänet viedään eläinlääkärille joka ne antaa. Tästä aiheutuneet kulut maksaa omistaja.

Kerrothan mahdollisesta lääkityksestä ETUKÄTEEN, varauksen yhteydessä!!!