Hinnat

Kissojen hoitojaksojen hinnat heti koirien hoitojaksojen hintojen jälkeen.

KOIRIEN: Freedom tai Room Service -Hoitojaksot

Päivähoito

40€

Vuorokausi

50€

1 viikko = 7 vrk 

350€

Saman perheen seuraavat koirat -50%

Pidempiin hoitojaksoihin, pyydä tarjous!

Huom! Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisäys. Tämä lisäys on + 20 % 

Palvelut hoitojakson aikana:

Koiran trimmaus (vain hotellin vieraille)


Kysy hintaa!

Pelkkä pesu ja kuivaus (hoitojakson varanneille)

 40€

Kynsien leikkuu pienille koirille (hoitojakson varanneille)

10€

UUTTA! 

LIHA-RISOTTO ja laktoositonta / ja rasvatonta raejuustoa!

Meidän oma tekemä maukas risotto sisältää tummaa riisiä, vihanneksia (porkkana ja keltainen paprika), runsaasti tuoretta lihaa, vaihtelevasti kanaa tai kalkkunaa ja mausteena hiukan persiljaa. Ei suolaa tai muita mausteita! Hinta koostuu koiran koosta! 


1-2 € / vrk

Vähärasvaista ja terveellistä.
Vähärasvaista ja terveellistä.
Erittäin maistuvaa... nam nam...
Erittäin maistuvaa... nam nam...

KISSOJEN HINNASTO

Kissat saavat huomiota ja silityksiä päivittäin.
Kissat saavat huomiota ja silityksiä päivittäin.

KISSALLE SVIITTI (1 kissa)

Vuorokausi

50€

1 viikko


200€

KISSOILLE SVIITTI (2 tai useampi kissa)

Vuorokausi

70€

1 viikko

400€

Pidempiin hoitojaksoihin, pyydä tarjous!

Huom! Sesonkina lisätään kaikkiin hoitojaksoihin sesonkilisäys. Tämä lisäys on + 20 % 


Kotihoito 

30 min / käynti)

Hoitaja kotiin. Koiralle, kissalle tai kanille.

Kilometrikorvaus 1,00 € / km. Kilometrit lasketaan Jannen lemmikkihotellista ja kotihoidon koko summa laskutetaan etukäteen MobilePayn kautta varauksen yhteydessä. 

Useammasta lemmikistä veloitamme 10€ lisämaksu / lemmikki.

Suosittelemme tutustumiskäyntiä meiltä etukäteen. Tutustumiskäynnistä veloitamme pelkät kilometrikorvaukset.

Alk. 

30 € / käynti

Sesonkiin kuuluvat: Vko 8, 9 & 10. Pääsiäinen, Vappu, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluviikko ja Uusivuosi. Viikon päivät ja viikonloput ovat meillä samanhintaiset, viikonlopun päivistä/vuorokausista emme veloita ylimääräistä! 

Hoitojaksot maksetaan ennakkoon MobilePay:n kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta ota yhteyttä niin järjestämme toisen vaihtoehdon.
Hoitojaksot maksetaan ennakkoon MobilePay:n kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta ota yhteyttä niin järjestämme toisen vaihtoehdon.

Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %. Kaikki hoitojaksot maksetaan ETUKÄTEEN hoitojaksoa varatessa. Vuorokausihoito lasketaan sen hoitojakson alkavalta vuorokaudelta kun lemmikki tuodaan hoitoon, kellonaikaan katsomatta. Lemmikkiä voi tuoda hoitoon aamu klo 07 alkaen iltaan klo 21 saakka. 

Sesonki on meillä: Viikot 8, 9 & 10. Pääsiäisenä, Vappuna, Kesä & Heinäkuu, Syysloma viikot (41-43), Jouluna, Uudenvuoden aatto ja päivänä. Sesonkina hintoihin lisätään sesonki-lisä joka on hinnaston mukainen hinta +20%. Viikon päivät ja viikonloput ovat kuitenkin meillä samanhintaiset, viikonlopuista meillä ei veloiteta ekstraa! 

Maksuvälineenä hoitojaksoille käy MobilePay.  Mikäli teillä ei ole mahdollista maksaa MobilePayn kautta yritämme järjestää toinen maksutapa. 

Paikan päällä voi maksaa MobilePayllä, käteisellä tai kortilla. 

HUOM! Hoitojaksot maksetaan aina etukäteen MobilePay:n kautta.

Peruutusehdot ja maksaminen:

Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle maksutiedot tekstiviestitse. Hoitojaksot tulee maksaa etukäteen, kokonaisuudessaan, varauksen yhteydessä. Maksun suoritettua hyväksyt samalla peruutus ehdot. Maksun voi suorittaa MobilePayn kautta. Varaus on molemminpuolin sitova kun maksu on suoritettu. Muistathan perua hoitojaksoa hyvissä ajoin jotta vältät turhia maksuja! Tutustu peruutus ehtoihin myös TÄSTÄ.

Maksun palautus peruutuksen sattuessa:

-Sairaustapauksissa tai yllättävästä sairastumisesta pyydämme toimittamaan meille kirjallisen lääkärin lausunto jolloin hoitojakson maksua voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Vain lääkärin kirjallisella lausunnolla/todistuksella palautamme maksetun hoitojakson kokonaisuudessaan jopa päivää ennen peruutetusta hoitojaksosta.

1. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan (MobilePayn kautta) ilman kuluja mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk (30 vrk) ennen hoitojakson alkamista.

2. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 2 vkoa ennen hoitojakson alkamista veloitamme 50% hoitokuluista. Toiset 50% palautamme.

3. Mikäli jätät hoitojaksoa kokonaan peruuttamatta, pidätämme koko hoitojakson hinnan.

4. Lemmikkihotelli pidättää oikeuden keskeyttää hoitojakson mikäli koira käyttäytyy erittäin huonosti tai aiheuttaa vahinkoa muille lemmikeille tai hoitajille. Tämä tarkoittaa esim. sitä että purisi toista koiraa, hoitajaa, huonekaluja tms.


Teemme hoitosopimuksen lemmikin omistajan kanssa viimeistään kun lemmikki tuodaan meille hoitoon Jannen lemmikkihotelliin. Sopimus sitoo molempia osapuolia toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sopimuksen ehdot löytyvät myös TÄSTÄ. 

Koirat tuodaan tutustumaan meihin etukäteen ennen hoitojakson alkamista. Vain mikäli matkaa on liikaa tutustumis käynnille voi tuoda koiraa suoraan hoitoon jolloin omistaja on vastuussa siitä että koira sopii meille hoitoon.

Hoitojaksojen maksut maksetaan etukäteen, varauksen yhteydessä, kokonaisuudessaan.

-TÄRKEÄÄ, luethan tämänkin tekstin!!!

-Varmistathan, ettei lemmikilläsi ole loisia tai tarttuvia tauteja. Jos lemmikkisi tartuttaa taudin tai tuo loisia lemmikkihotelliin, vastaat aiheutuneista kustannuksista lemmikkihotellille ja kolmansille osapuolille. Lemmikkihotelliin ei voi tuoda sairasta tai ripuloivaa lemmikkiä eikä MISSÄÄN NIMESSÄ juoksussa olevaa koiranarttua. Juoksujen loppumisesta PITÄÄ AIKAA OLLA KULUNUT minimi 1,5 kk! 

Perus rokotukset tulevat olla kunnossa, koirilla myös kennelyskä rokote.

Lääkkeiden antaminen lemmikille sisältyy meillä hintaan, mikäli lemmikki on yhteistyöhaluinen! Jos emme saa annettua lemmikille lääkkeet hänet viedään eläinlääkärille joka ne antaa. Tästä aiheutuneet kulut maksaa omistaja.

Kerrothan mahdollisesta lääkityksestä ETUKÄTEEN, varauksen yhteydessä!!! 


Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.