ASIAKKAILTA SAATU PALAUTE

Tässä on osa palautteista mitä olemme vastaanottaneet asiakkailtamme.

"Jännitti jättää koirat ekaa kertaa hoitoon tuntemattomalle, mutta kaikki meni tosi hyvin. Janne jaksoi muistaa joka päivä kuvilla ja kuulumisilla. Pojat viihtyivät tosi hyvin ♥️ Tulivat kotiin nätissä kesätrimmissä."

Ida


"Meidän coton pojat olivat Jannen hellässä huomassa viikon. Olen pelännyt koirahoitoloita, mutta Jannen kodinomainen hoitola oli nappivalinta meidän karvaisille pojille. 

Viestit, kuvat ja videot olivat odotettuja kilahduksia puhelimessa lomalla 😊
En voisi kuvitella valitsevani enää muuta koirahoitolaa, seuraava loma jo Jannelta buukattu.

⭐️⭐️⭐️⭐️."

Rita


"Meidän kääpiövillikset olivat ekaa kertaa hoidossa Jannella ja kokemus 10+!

Jannen pihassa on turvallista leikkiä ja jokainen koira huomioidaan yksilönä. Tutustumiselle annetaan aikaa.Isännän ja emännän huolta helpottaa kun Janne pitää loman aikana yhteyttä ja lähettää kuvia ja videoita koirista. Lisäksi leikkikaverit ovat keskenään samaa koko/painoluokkaa mikä helpottaa yhteisiä peuhuja.

Kotiin lähti tänään kaksi tyytyväistä ja puhdasta koiraa,joilla hampaatkin puhdistettiin samalla kertaa. Kesälomaviikko on onneksi jo varattuna!🐶🐶😊😊"

Kristiina


"Affe palasi tänään viikon lomalta Jannen luota enkä voi koskaan, ikinä parempaa hoitopaikkaa löytää. Kun jotain tehdään täydestä sydämestä, tollaista siitä tulee ❤. Kiitos!"

Ulla


"Viikko on jo vierähtänyt hoidosta JPKH:ssa mutta niin lämpimästi vielä mielessä. Sydämellisen Jannen luona kaikki hännälliset olivat numero 1 eikä jäänyt epäselväksi kenelle hienot tilat oli tehty :-). Oli hellyttävää nähdä miten koirat saivat vapaana juosta keväisellä laajalla pihamaalla ja väsähdettyään nukkua isännän "laajan sylin" sekä valvovan silmän alla. Kuvat loma laitumille lämmittivät . Tullaan toistekin! Kiitos vielä Janne! :-) Happy-Yorkki ja Marja."

Marja


"Sene kiittää luksuslomasta hoitolassa ja omistaja tietysti Senen mahtavasta hoidosta!"

Milla


"Perhoskoirani Vili oli hoidossa ja tuntui viihtyvän hyvin. :) Vien varmasti uudelleenkin!"

Niina


"Rambo kiittää ja kumartaa ihanista uusista kavereista ja erityisesti hyvästä hoidosta😘"

Sari


"Pauli 8 kk oli ensimmäistä kertaa hoidossa enkä voisi kuvitella parempaa koirahoitolaa kuin JPKH, missä hovimestari Janne huolehtii koirista suurella sydämellä.
Oli tosi kiva saada kuulumisia, kuvia ja videoklippejä, joista näki Paulin viihtyvän erinomaisesti Jannen luona. Seuraava hoitokerta on jo varattu. Iso kiitos parhaasta huolenpidosta! :)"

Anna


"Lämmin suositus Jannen Pienten koirien hoitolalle. Yksivuotias Pulmu oli ensimmäistä kertaa ylipäänsäkään hoidossa, joten myös ihmisäidille hoitoon jättäminen teki vähän tiukkaa. Ikävää kuitenkin helpottivat päivittäiset kuvat, videoklipit ja viestit päivien kulusta. Pulmun kohdalla erityisen kiitoksen ansaitsee Jannen huolenpito ja toiminta, kun Pulmun vointi ja käytös muuttuivat siinä määrin, että neiti piti viedä eläinlääkäriin. Asia järjestyi nopeasti ja asiasta selvittiin onneksi säikähdyksellä ja lääkkeillä, käytösoireen ja apaattisuusen taustalta paljastui valeraskaus. Ilman sataprosenttista luottoa siitä, että Letkulla pärjätään, olisi meidän lomareissu varmaan mennyt huolen vuoksi ihan pipariksi. Summa summarum... parempaa hoitopaikkaa et voi koirallesi löytää!💕"

TUULIA


"Vietimme vuorokauden nauttien Jannen ja koirien vieraanvaraisuudesta. Oli mahtava seurata kuinka suurella sydämellä Janne koiria hoitaa. KAIKKI asiat hoitolassa ja Jannen arjessa tehdään koirien ehdoilla. Janne on luja, mutta lempeä liideri. Koirat näyttivät suorastaan palvovan isäntää. Isäntää voisi luonnehtia karismaattiseksi ja suoraksikin suustaan, mutta hän on silti myös mitä sydämellisin ihminen. Janne on aina eläimen puolella, eikä pelkää sanoa sitä. Hoitolassa oli selkeät rutiinit, mitään ei hoideta hällä väliä meiningillä. Isäntä jaksoi viihdyttää vieraitaan myös leppoisalla kerronnalla vaiherikkaasta elämästään. Yläkerran vierashuone oli viihtyisä, hyvin ilmastoitu ja tarjosi hyvät unet. Tiimimme suosittelee Letkun letkeää meininkiä koirahoidon lisäksi omistajien yöpymiseen ja elämysterapiaan."

HANNA


"Hienosti oli ensikertalainen hoidettu ja mahtavat puitteet ulkona liikkumiseen. Varmasti tullaan uudestaan 😊"

Taina